shicy je napisao/la:
Ali isto tako ako ne znaš za postojanje nečega ne možeš tvrditi niti da postoji

Ehehhe,,, sad si ti to maximalno izokrenuo.... Ja znam za postojanje takvoga nečega, ali nemogu to dokazivati ovdje na način na koji vi očekujete , linkovima na web stranice gdje bu pisalo ono kaj ja ili vi priželjkujemo ili očekujemo da piše.. Pa kaj ti ne čitaš novine, nepratiš tv dnevnike i razne one emisije iza 23 sata, pa da ti je promaklo kaj su sve snowden i assange dosad naveli o načinima kontrole i usmjerivanja masa u smjeru kojem paše faraonima koji upravljaju planetom..... Nemogu ti sada dati linkove jer ih nema više, a također se to sve dosta brzo ukloni iz arhiva raznih televizija ili web portala ako nepaše tim krugovima.. No, bar triput sam gledao ( ili čitao ) o tome kako su debian i redhat surađivali i surađuju sa troslovnim agencijama... Ali linkova nemam, a mene nesmatraš vjerodostojnim svjedokom tako da tu dođemo na kokoš i jaje priču...
Neznam sad kako da ovo velim da bude jasno , a da se pritom nitko ne osjeti uvređen ili spomenut :
Pa
niste valjda takvi hlebinci pa da mislite da se može globalno poslovati i zarađivati pare bez da je to amenovano i odobreno od određenih centara moći ... Čak i bez tenkova i predatora i bombardiranja , svjetski moćnici imaju brdo poluga i načina kako natjerati sve koji žele biti veliki igrači, da plešu kako oni sviraju. I sad , ako nema linkova na stranice koje to točno opisuju, onda bi to trebalo značiti da takvo nešto ne postoji.....??
Polako, povijest bu to opisala kroz par sto godina , pa bu možda i nastale neke nove uzrečice u stilu :
Zar i ti brate Linuse ?... hehhhehheeeeee...
@abz
Mint:
pa rekoh, sve kaj su clement i zajednica napravili ostavi na stolu, a odbaci sve kaj je dio ubunta i ubuntu resursa, i onda objektivno sagledaj kolko je odbačeno a kolko je ostalo na stolu i što bez čega može a što bez čega neb šljakalo..lmde je ista stvar ali sa debianom u pozadini..... I zakaj opet spominjanje riječi uvredljivo u kontekstu koji vama paše... Da ja sad nađem ovde stotine mjesta gdje su se spomenule slične stvari a ni vi niti netko od ovih drugih suboraca nije upotrijebio takvu retoriku pa nazvao to uvredljivim..?? Ili bih i od vas dobio odgovor da su vam jednostavno takve teme promakle pa nek odgovori netko tko je bio dio tih tema tada.... i onda bih ja to lako okarakterizirao populizmom i eto nas u začaranom krugu.....
@rudar
mene prozivaš za argumente, a nitko drugi nije iznio nikakve službene argumente ili statistike kojima bi potvrdio ono kaj je napisao... di su tvoji argumenti koji bi potvrdili da sam ja prema bilo kome ovdje upotrijebio ružnu ili uvredljivu riječ...i onda nakon toga dokaži ili argumentiraj zašto je ta riječ li misao uvredljiva i po kojem svjetonazoru, članku, zakonu, ustavu, bibliji..... Ni tebe nije bilo da na nekim drugim temama prepoznaš vrijeđanje i omalovažavanje , no ovdje gdje se netko usudi reći nešto drugačije od vas par, odmah se svi sjatite sa optužbama o vrijeđanju i neargumentiranosti.... I to sam već na više tema primjetio u ovih par godina koliko sam ovdje aktivan. Već par vrlo kvalitetnih osoba, koje su čak bile i vrlo stručne i radile unutar It branše, ste istih vas par sasuli ovakvim načinom , samo zato jer su kvalitetno i argumentirano iznosili sve ono kaj po njihovom nevalja u linux svijetu... I što je čovjek više iznosio kvalitetnih mišljenja, to ste ga više optuživali za koječega... Naravno, nakraju mu je dojadilo, kao i još par nekolicini drugih i jednostavno više ne posjećuju ovaj site niti forum.... Da mi se da tražiti, i ako nisu te teme i postovi obrisani, to bih čak i mogao dokumentirati na način kako vi to očekujete linkovima i screenshotovima...
Ni bed...ako je ovaj site zamišljen kao privatluk nekolicine privatnih osoba , i ako se tu neodobrava izlazak van okvira mišljenja i svjetonazora tih par osoba, i ako tih par osoba selektivno dopušta i nedopušta neke stvari , ... to bar onda nije problem.......... ni ja ni vi nebumo ništa izgubili ako se prestanemo družiti...