Humor, šaljive slike/video... RELOADED
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Humor, šaljive slike/video... RELOADED

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Jučer u dnevniku Nove TV, 2019. godine u svemir će se kretati iz Like
Najjači lik daje svoj pogled na 1:30

Najjači lik daje svoj pogled na 1:30
- calisto053
- Moderator
Samo poslušaj intro prvih 1:30 minbertone je napisao/la:Najjači lik daje svoj pogled na 1:30![]()
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Nastavak sage o svemiru, satelitima, svemircima, ovcama i onima koji traže srodnu dušu 
Next step - slanje ličkog medvjeda u svemirbertone je napisao/la:Nastavak sage o svemiru, satelitima, svemircima, ovcama i onima koji traže srodnu dušu
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Greška u programu
Program Žena 1.0 ima nedokumentiranu grešku. Ako pokušate instalirati program Ljubavnica 1.1 prije nego što deinstalirate Žena 1.0, program Žena 1.0 će se sam deinstalirati i prilikom deinstalacije obrisati šifre za elektroničko bankarstvo. Nakon takve deinstalacije program Ljubavnica 1.1 odbija instalaciju usljed nedovoljnih resursa !
Pozz
Program Žena 1.0 ima nedokumentiranu grešku. Ako pokušate instalirati program Ljubavnica 1.1 prije nego što deinstalirate Žena 1.0, program Žena 1.0 će se sam deinstalirati i prilikom deinstalacije obrisati šifre za elektroničko bankarstvo. Nakon takve deinstalacije program Ljubavnica 1.1 odbija instalaciju usljed nedovoljnih resursa !
Pozz
Zadnja izmjena: NoMaam, dana/u 25 vel 2015, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ok i što sad?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Arch Linux Install Script (BIG update, BETA verzija)
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- vision
- Spol: ♂
Zadnja izmjena: vision, dana/u 27 vel 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.