Beta?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Beta?
E sad ga stvarno pretjerali, objavit vijest da RHEL izdaje beta 5.2, pa koga to od ovdasnjih korisnika zanima.Koliko beta testera i developera posta ovdje?
Te beta ova te alfa ona i onda se cudite zasto malo ljudi koristi linux, zbog vas gospodo, da upravo zbog vas jer spominjete da u beti ovoj ili onoj je popravljen sigurnosni propust taj i taj.Kaj sad novom (l)useru predstoji vec odmah instalirat betu jer je ona bolja, nema sigurnosnu rupu...........
Razmislite malo o objavljivanju takvih vijesti, ili sagledajte to sa druge strane, koliko vasih korisnika placa RHEL licence pa da im je vazno znati da ce uskoro nova inacica njihove distribucije, oni koji koriste saznat ce na vrijeme.
Ovakvim nacinom odbit cete ljude od linuxa jer ce instalirati nestabilne verzije i uskoro odustat.
Te beta ova te alfa ona i onda se cudite zasto malo ljudi koristi linux, zbog vas gospodo, da upravo zbog vas jer spominjete da u beti ovoj ili onoj je popravljen sigurnosni propust taj i taj.Kaj sad novom (l)useru predstoji vec odmah instalirat betu jer je ona bolja, nema sigurnosnu rupu...........
Razmislite malo o objavljivanju takvih vijesti, ili sagledajte to sa druge strane, koliko vasih korisnika placa RHEL licence pa da im je vazno znati da ce uskoro nova inacica njihove distribucije, oni koji koriste saznat ce na vrijeme.
Ovakvim nacinom odbit cete ljude od linuxa jer ce instalirati nestabilne verzije i uskoro odustat.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Beta?
Možda si dijelom u pravu, možda i idemo malo preopširno. Ali opet postoje ljudi koji vole pratiti napredak svoje distre, pa ubacit neku alphu, betu il rc u vmašinu i vidjeti u kojem smjeru se stvari odvijaju, prijaviti neki bug i sl. Vjerujem da većina zna razliku od developement - final verzija, a oni koji ne znaju imaju forum pa slobodno mogu pitati.NNJ je napisao/la:E sad ga stvarno pretjerali, objavit vijest da RHEL izdaje beta 5.2, pa koga to od ovdasnjih korisnika zanima.Koliko beta testera i developera posta ovdje?
Vijesti o novim distrama su vecinom prenesene sa distrowatcha, i to za neke aktualne distre. Da će nekome škoditi mali info o nadolazećoj verziji RHEL-a ili recimo CentOS-a ? Sumnjam.NNJ je napisao/la:Razmislite malo o objavljivanju takvih vijesti, ili sagledajte to sa druge strane, koliko vasih korisnika placa RHEL licence pa da im je vazno znati da ce uskoro nova inacica njihove distribucije, oni koji koriste saznat ce na vrijeme.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- kaiwan
- Spol: M
Ja podrzavam da se na ovoj stranici stavi bilo koja vijest o linuxu i srodnim temama.
Ako te ne zanima, nemoj citat clanak.....
Ako te ne zanima, nemoj citat clanak.....
Be the change you want to see in the world! Dalai Lama.
Tako je.. neka bude što više vijesti, ali dobro tekstom popraćenih vijesti. (A za sada su sve takve koliko ih ja čitam...)
BTW, nekima smeta ako vijesti nema (kao na HULKU-u), drugima pak smeta što ima previše vijesti (kao tu kod nas), uglavnom nekima stalno nešto smeta. Gospodo kritičari, dajem vam savjet:
Radije prvo pridonesite nešto našoj Linux zajednici u obliku tutorijala, trikova, vijesti , recenzija i ostaloga, pa onda kritizirajte. I tako imamo previše birtija kod nas u kojima svi samo sjede, puše i kritiziraju. Malo koristi od toga!
BTW, nekima smeta ako vijesti nema (kao na HULKU-u), drugima pak smeta što ima previše vijesti (kao tu kod nas), uglavnom nekima stalno nešto smeta. Gospodo kritičari, dajem vam savjet:
Radije prvo pridonesite nešto našoj Linux zajednici u obliku tutorijala, trikova, vijesti , recenzija i ostaloga, pa onda kritizirajte. I tako imamo previše birtija kod nas u kojima svi samo sjede, puše i kritiziraju. Malo koristi od toga!
Pozivam se na naslov podforumaGrof je napisao/la:Tako je.. neka bude što više vijesti, ali dobro tekstom popraćenih vijesti. (A za sada su sve takve koliko ih ja čitam...)
Kod: Označi sve
Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz stranicu LINUX ZA SVE Kritika je bila dobronamjerna ali ocito si je shvatio osobno, no to je tvoj problem.
Ma, sve štima.... u pravu si što se podforuma tiče, ali žao mi je vidjeti ljude koji samo nešto kritiziraju, a ne pridonose neku konkretnu pomoć ostalim korisnicima foruma.
Gledajući tvoje postove, nisi baš aktivan. Ali, to je i tako moj subjektivni stav spram tebe. Nadam se da će vrijeme pokazati da sam u krivu.
Poz.
Gledajući tvoje postove, nisi baš aktivan. Ali, to je i tako moj subjektivni stav spram tebe. Nadam se da će vrijeme pokazati da sam u krivu.
Poz.
Gle, imam 40 i kusur godina, visim na Solarisu i nemam vremena ni volje aktovno sudjelovati vise igdje, ponekad isprovociram poneku raspravu tipa install opere u usr/local (pozdrav shrikeu, on zna o cem pisem), ili instalacija compizfusion na Solaris 10 na kaj se vecini digne kosa na glavi.
Simpaticna ste stranica i svratim ponekad pa ne zamjerite na pokojoj kritici.
Simpaticna ste stranica i svratim ponekad pa ne zamjerite na pokojoj kritici.
Ha, što se godinica tiče nisam ni ja daleko od tebe... i iskreno, drago mi je vidjeti ljude sa forum.hr-a ovdje kod nas.
No, kad si već spomenu Shrike-a. On je ovdje prilično aktivan i svaka mu čast na tome! (Samo tako dalje Shrike! [Zašto na ovom našem forumu nema ikonice za pivu, vino i sokove?!
])
Zato i ponavljam, bilo bi nam drago da se malo češće javiš tu kod nas (sa i bez kritika
), od toga svi imamo samo koristi.
Lijep ti pozdrav...i ne zamjeri štogod.
No, kad si već spomenu Shrike-a. On je ovdje prilično aktivan i svaka mu čast na tome! (Samo tako dalje Shrike! [Zašto na ovom našem forumu nema ikonice za pivu, vino i sokove?!
Zato i ponavljam, bilo bi nam drago da se malo češće javiš tu kod nas (sa i bez kritika
Lijep ti pozdrav...i ne zamjeri štogod.