Osim toga, ne osjećam kod tebe u "glasu" još onu čagrizavost bivših pušača
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Nije, sve dok brojiš dane od zadnje pljuge
Ne brojim, vec mi se dugo cinilo pa sam brojao po kalendaru dane..bertone je napisao/la:Nije, sve dok brojiš dane od zadnje pljuge![]()
I osim toga, nece biti te cangrizvosti jer me ne ebe bas sto drugi puse, al da mi smrdi sad, smrdi mi..
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
.. eto, već jambraš kaj pljuge smrde, još malo pa ćeš se učlaniti u udrugu bivših pušača i onda ćete kolektivno prosvjedovati protiv pušača jer oni doprinose onečišćenju zraka, ozonskim rupama i radi njih nema trave na Marsu
.. ma svi bivši pušači su čangrizavi, prihvati to 
Ček, a jel i paradajz ne raste na marsu zbog pušača?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
bertone je napisao/la:.. eto, već jambraš kaj pljuge smrde, još malo pa ćeš se učlaniti u udrugu bivših pušača i onda ćete kolektivno prosvjedovati protiv pušača jer oni doprinose onečišćenju zraka, ozonskim rupama i radi njih nema trave na Marsu.. ma svi bivši pušači su čangrizavi, prihvati to
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
- Markec
- Spol: M
ljudi treba mi pomoč.
na jednom racunalu na kojem je windows i jedna particija. Dignuo sam ubuntu 15.04 i preko gparteda pokrenuo proces spajanja. pisalo mi je da je jos preostalo 25min da sve to iskopira i u međuvremenu se gui smrznuo. tipkovnica ništa ne reagira a mis radi. Dali gparted još radi u pozadini ili su mi particije uništene? Moze li se proces nastaviti opet.
na jednom racunalu na kojem je windows i jedna particija. Dignuo sam ubuntu 15.04 i preko gparteda pokrenuo proces spajanja. pisalo mi je da je jos preostalo 25min da sve to iskopira i u međuvremenu se gui smrznuo. tipkovnica ništa ne reagira a mis radi. Dali gparted još radi u pozadini ili su mi particije uništene? Moze li se proces nastaviti opet.
Objasni ti nama što si ovim htio postići. Spojiti tu drugu particiju sa Widowsima? Ili nešto drugo? Sorry, nije mi to jasno iz tvoga posta.Markec je napisao/la:ljudi treba mi pomoč.
na jednom racunalu na kojem je windows i jedna particija. Dignuo sam ubuntu 15.04 i preko gparteda pokrenuo proces spajanja.
Nema veće religije od istine!
- Markec
proširiti windows particiju jer je falilo prostora.
- audiosl4ve
kaj nije igranje tako sa ntsf-ov i particijama malo los poterz, pogotovo ako se radi o jednoj praticiji gdje ima podataka?! Ja se sjecam da sam tako popusio sve kaj sam imao na objema particijama.