čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: čavrljanje

Post Postao/la Grof »

Nemam sad vremena, ali na večer ću ti napisati cijelu strategiju razmišljanja o prijevozu od dubrave do črnomerca, što je moj slučaj. :D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ajme meni. Pa to dok stigneš možeš se odma ić još jednom obrijat, da ti šef ne kaže kak si neuredan.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Zapravo moje putovanje tamo i natrag može se vrlo jednostavno objasniti sa onim što se u fizici zove - titranje. Stvar je samo u frekvenciji :)
Skandy

Post Postao/la Skandy »

Ja ću iskoristiti ovaj topic kako bih se zahvalila Grofu na pozivu za forum... :oops:
Prije nego što krenem s pitanjima proučit ću malo većć postojeće teme pa možda i nađem odgovore...

Hmm...
Prvo što sam primjetila jest da ovdje nema podforuma za prijam novih članova, pa ću ovaj post iskoristiti i za predstavljanje:
Bok! Ja sam Skandy, 24 godine i ovisnica sam o linuxu, tj. to postajem biti. Nisam se došla izlječiti, već navući. Hvala! 8-)

Nedavno sam kupila ono malo bijelo čudo -asus eee- (i jedva čekam da u prodaju dođe ovaj s većim ekranom, odmah je moj!!!!) s kojim je došao linux i to mi je prvi susret s tim... osjećam se kao tuka, ali imam volje za naučiti... I slobodno se smijte mojim glupim pitanjima... :mrgreen:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

E, drago mi je da si tu, kako bi ti pomogli.

Glupih pitanja - nema i u Linuxu uvijek nešto možeš naučiti...

Dobro nam došla i nadam se ostala s nama :)
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Oy, cure su ovdje vrijedna roba. Priznaj čime se baviš/studiraš. Ja razmišljam o studiju pive trenutno. Nešto sam je doktorirao ovaj vikend pa mi se učiniše zgodnim krenuti u tom smjeru. Recimo, uskoro da se otvori novi lanac pivnica ...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Evo mene opet, da vam ne fali mpreviše, pa rekoše ja da vam nešto kažem. Baš sam pogledao ovo za časnik HR, pa izvidio stvar na morh.hr, i stvar se čin idosta zgodnom osi mjednog detalja: moram biti u vojarni do 22. Ostal oje sve ok, 800 kn mjesečnog đeparca na prvoj godini, pa po 200 svake iduće. 4 obroka dnevno, soba sa kompom, TV-om, daju novce za knjige il iih kupe sami, teretane, besplatni prijevoz, pa ak osam još gladan ekstra x-ica. Nesmijem past niti jednu godinu (osim zadnju, al inema đeparca tada) što je sasvim OK sa obzirom na što nude. E sad, jedino što neznam je kolika je plača poručnika. Plus, moram ostati u vojsci 6 godina. Što možda i nije problem. Obožavam paintball, uvjek mi se sviđala ideja o vojsci i tako. Jedino što sma pao vojni pregled (ono dok je još bio) i imam golemu dioptriju (doduše, u topništvu i nije neki problem).
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Hmm, malo mi se da čavrljati. Vecina od vas dobiva postom orginalni ubuntu cd, pa ste vjerojatno dobili one ubuntu naljepnice. Smijem li pitati kamo ih vi lijepite.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ja ništa ne dobivam, pa ništa ne lijepim.

No moj klinac lijepi sličice Shreka iz čipsa po cijeloj sobi... :)
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

Grof je napisao/la:Ja ništa ne dobivam, pa ništa ne lijepim.

No moj klinac lijepi sličice Shreka iz čipsa po cijeloj sobi... :)
:D super.

Hmm, onda cu ti rec kakve su naljepnice, slicne su onim windowsovim samo ne pise na njima nikakva licenca i one gluposti, vec mislim da sluzi tome da se oznaci kompjutor da se vidi da to računalo pogoni ubuntu :D

Ljudi, hmm, ljeto dolazi, obicaj je nositi majice s kratkim rukavim itd, sto mislite da napravimo majice s logotipom ubuntu a iza recimo reklama za LINUX ZA SVE. Jel se netko bavi s time, koliko bi kostala izrada. Majice nebi trebala biti skupe, nego one obicne bijele (made in china).
Zaključano