poker na fejsu????????
Moderator/ica: Moderatori/ce
poker na fejsu????????
nemugu u linuxu igrat poker, nevidim stolove, ni ostao. ima ko rjesenje, uclanijo se ja nedavno. radi zena i pokera.

I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: poker na fejsu????????
Pošto je u flashu trebao bi raditi, ali mislim da sam već negdje pročitao da se netko žalio... probaj s nekim drugim web preglednikom.simke je napisao/la:nemugu u linuxu igrat poker, nevidim stolove, ni ostao. ima ko rjesenje,
simke je napisao/la:uclanijo se ja nedavno. radi zena i pokera.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
ma da, sve kazu, aj bit cu na fejs, poslat cu ti fejsom poruku, najdi me na fejsu pa cemo se dogovorit.....
fejs
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Nesretni fejssimke je napisao/la:ma da, sve kazu, aj bit cu na fejs, poslat cu ti fejsom poruku, najdi me na fejsu pa cemo se dogovorit.....fejs
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
egrodna
Pobaj sa seamonkey 1.1.15 ili ako neradi sa 1.1.16 verzijom. Meni radi. Malo sam razocaran sto se taj bug nije ispravio u 3.5 verziji firefoxa ali jos nije final relase pa ima prostora nadi...a i strpit cemo se do final relase google chrome-a. Pa cemo vidjeti...
iv@n je napisao/la:simke je napisao/la:nemugu u linuxu igrat poker, nevidim stolove, ni ostao. ima ko rjesenje,
poker na fejsu nema veze sa flashom, radi mi u windowsima a nemam flas instaliran, fresh install.Pošto je u flashu trebao bi raditi, ali mislim da sam već negdje pročitao da se netko žalio... probaj s nekim drugim web preglednikom.
neradi u novom fajrfoksu ni unovoj operi, al radi u starom fajrfoksu na 8.04
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
sad sam i ja instalirala novi firefox...i ne radi mi poker...znaci trebam instalirati stari firefox?
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

-
The Acacia Strain
mislim da bi trebao biti 3.0.1.3 pa na niže za poker. ja imam 3.0.14 i poker na fejsu mi ne radi