Čime se još bavimo osim Linuxom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Čime se još bavimo osim Linuxom
Evo nakon 2 tjedna postenog grijanja zakljucujemo da ventilatori nisu potrebni i necemo ih stavljati. Toplina sama napravi takav uzgon/propuh da se osjeti kako puse na resetke, a usprkos tome sto smo ga zatvorili temperatura prostora je spustena za samo 5 °C i sada se penje do 30 °C koji su meni premucni i jedva podnosljivi pa sjedim u kratkom..
Rado bi ja to manje, ali ne ide jer koliko god mi polako grijali, ne moze manje..

"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Nemoj mi reći da su ono OSB ploče na zidu u drugoj prostoriji. Fenomenalno.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ovo stvarno izgleda fenomenalno!Yeti je napisao/la:Evo nakon 2 tjedna postenog grijanja zakljucujemo da ventilatori nisu potrebni i necemo ih stavljati. Toplina sama napravi takav uzgon/propuh da se osjeti kako puse na resetke, a usprkos tome sto smo ga zatvorili temperatura prostora je spustena za samo 5 °C i sada se penje do 30 °C koji su meni premucni i jedva podnosljivi pa sjedim u kratkom..Rado bi ja to manje, ali ne ide jer koliko god mi polako grijali, ne moze manje..
![]()
- calisto053
- Moderator
Jao, Vl@do, baš si nemoderan. Sad su u trendu neožbukani zidovi (gola cigla), stanovi uređeni u napuštenim skladištima i namještaj od Euro5 paletaVl@do je napisao/la:Nemoj mi reći da su ono OSB ploče na zidu u drugoj prostoriji. Fenomenalno.
@Jety - vrhunski izgleda, čestitke!
Zadnja izmjena: calisto053, dana/u 01 stu 2015, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- vision
- Spol: ♂
@calisto053

citirat ću:calisto053 je napisao/la:@Fugu - vrhunski izgleda, čestitke!
prije godinu dana: http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 50#p229714 si slično napraviobertone je napisao/la:od kuda ti Fugu u prethodnom postu??
- calisto053
- Moderator
Evo, evo, popravio... 
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Abzeenth
- Site Admin
Yeti, iz samo ove jedne slike dobivam dojam da ti je kuća stvarno kul uređena
možda bi mogao staviti još slika interijera, nešto kao "welcome to my crib" 
Bit ce i slika moje gajbe, malo po malo se to sreduje i ima jos dosta posla jer popravljamo stan / kat kuce iz 80'.
Nema golih zidova i ovo gdje su postavljene OSB ploce je zbog izolacije jer je to sjeverna strana, a ispod je stiropor i brodski pod koji nam se nimalo nije svidio pa smo na njega samo stavili ploce bez loma i krsa postojeceg stanja. U pravilu najskuplje stvari su ostale za sredit, kupaona i dio kuhinjice, ai ne stignem sve sam radit a opet majstori su skupi pa odradim vecinu sam. 
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Poznato mi ovo. A OSB ploče su mi baš fora. Lako je s njima raditi, poravnaju sve neravnine, dobra su izolacija i lijepo izgledaju.Yeti je napisao/la:...a i ne stignem sve sam radit a opet majstori su skupi pa odradim vecinu sam.
Moj pogled na sve to.
Sad sam morao ići izgooglati kaj su to OSB ploče