VIDI časopis - prijedlozi za članke

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

ReiKo

Re: VIDI časopis - prijedlozi za članke

Post Postao/la ReiKo »

Suko je napisao/la:
ReiKo je napisao/la: Inače, uvrstio sam neke od vaših sugestija u svoj radni plan i program za buduće rubrike :)
Jadan ti!
Zatrpavamo te poslom!
Nije ti lako s nama... ;)
Iskreno, ovih mjeseci imam toliko posla (jer osim Open Source rubrike koja ide redovito na 11+ stranica i svaki dan moram razrađivati nove projekte uz nju, komunicirati s vama, predobrom zajednicom - moram pisati i ostale članke za časopis VIDI koji su ponekad veliki i po 3-4 dodatne stranice) - da nemogu prstom maknuti :)

No to je moj posao, i drago mi je da sam u branši gdje mi je i mjesto - informatika, IT i naravno Open Source.

Ne, ni u kojem slučaju mi nije teško, niša nije teško i sve je vrijedno truda kad nešto voliš. Vaši prijedlozi i komunikacija koju smo ostvarili je nešto što nema svaki autor sa svojim čitateljima i siguran sam da ovu rubriku baš zbog toga čeka perspektivna i svijetla budućnost.

Nemojte se ustručavati i dalje komunicirati i održavati ovaj topic, ja dajem sve od sebe da u slobodno vrijeme ( kad je pauza za jelo npr. :) ili u kasne sate ) navratim i da vidim što su moji priatelji i naravno vjerni čitatelji napisali i koje su njihove sugestije.

Samo naprijed! :)

Svakako podržavam peticiju, i ako Žarko želi ( i misli da bi to bilo ispravno) ja je mogu potpisati.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

ReiKo je napisao/la: Svakako podržavam peticiju, i ako Žarko želi ( i misli da bi to bilo ispravno) ja je mogu potpisati.
Za one koji ne znaju Žarko=Grof :)

Odlično! Ja se slažem. No idemo prvo prikupiti glasove.

Ljudi šaljite mi podatke na PM, u subjekt napišite za peticiju
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Grof je napisao/la:
ReiKo je napisao/la: Svakako podržavam peticiju, i ako Žarko želi ( i misli da bi to bilo ispravno) ja je mogu potpisati.
Za one koji ne znaju Žarko=Grof :)

Odlično! Ja se slažem. No idemo prvo prikupiti glasove.

Ljudi šaljite mi podatke na PM, u subjekt napišite za peticiju
Sorry, znam ja da si ti to no eto kako razgovaramo putem Skypea - naviknuo sam te zvati "Žarko" po imenu, no evo na forumu se svečano obvezujem da ću te zvati po nadimku - Grof :)

Sretno s peticijom :)
Suko
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la Suko »

Grof je napisao/la:Ja imam ideju za peticiju!

Šaljite svoje podatke meni u PM, sa naznakom za peticiju.
Kada bude gotovo, pokupim vaša imena i prezimena, te nickove (ne šaljite mi OIB-ove ili JMBG-ove), to su tajni podaci i mene se ne tiču, kao ni redakciju.

Dakle Ime Prezime (nick).

Na kraju ja to skupim i pošaljem e-mailom na Pekarika i na urednika hardwerske sekcije....
A moras nam najprije napisati sto je u peticiji.
Ovako ti možemo potpisati peticiju da se npr. snimi nova sezona Futurame. :mrgreen:
(Što isto nije loše) ;)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Suko je napisao/la: A moras nam najprije napisati sto je u peticiji.
Ovako ti možemo potpisati peticiju da se npr. snimi nova sezona Futurame. :mrgreen:
(Što isto nije loše) ;)
Pa kaj to nije jasno.

No dobro peticija se piše uredništvu VIDI časopisa kako bi isti ponukali da u recenziju hardvera stavljaju i Linux OS, a ne samo WIndows. Tako bi Linuxaši lakše pronalaili hardver koji radi pod Linuxom

Podatke možete slati i e-mailom na zarko.pintar@gmail.com
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

Predlažem da u peticiji osim uvoda i potpisa stavite i razloge zašto smatrate da bi takva stvar trebala biti uvedena i kako vi mislite da bi to trebalo izgledati ( npr. ona šema s semaforima, zelena,žuta i crvena svijetla). Svakako tu obratite pozornost a ja sam siguran da će uredništvu biti drago kad vide da je tako veliki interes čitatelja ponukao okupljanje u obliku peticije :)
DoDo

Post Postao/la DoDo »

A zašto ne bi jednostavno napravili peticiju na PetitionOnline.com? Čini mi se puno jednostavnijim od slanja PM-ova ili e-mailova...
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

DoDo je napisao/la:A zašto ne bi jednostavno napravili peticiju na PetitionOnline.com? Čini mi se puno jednostavnijim od slanja PM-ova ili e-mailova...
Pa to e bila i moja ideja, samo se nisam mogao sjetiti imena tog servisa.... ;)

Dapače! Otvorit ću danas istu, pa javim, i objavim.... :)
fridrik

Post Postao/la fridrik »

Pozdrav!

Malo se kasno uključujem u raspravu ...

Ideja, inicijativa ... ODLIČNA! :D

Svi znamo da su u Makedoniji prije dvije godine, ako se ne varam, škole i fakulteti bili opremljeni računalima s instaliranim Ubuntu-om. Šta je sad s tim? Niš se ne čuje o tome. Na netu nisam našao nikakve informacije o tome što je sad s tim.
Možfda neko zna prave informacije ... Mene bi svakako zanimao članak o tome.

kava
ReiKo

Post Postao/la ReiKo »

fridrik je napisao/la:Pozdrav!

Malo se kasno uključujem u raspravu ...

Ideja, inicijativa ... ODLIČNA! :D

Svi znamo da su u Makedoniji prije dvije godine, ako se ne varam, škole i fakulteti bili opremljeni računalima s instaliranim Ubuntu-om. Šta je sad s tim? Niš se ne čuje o tome. Na netu nisam našao nikakve informacije o tome što je sad s tim.
Možfda neko zna prave informacije ... Mene bi svakako zanimao članak o tome.

kava
Jako dobra ideja, mislim da bih mogao u budućim brojevima napraviti jedan osvrt kako je iniciran i izvršen taj postupak migracije u Makedoniji na Ubuntu-based računala.

Hvala na sugestiji :)
Odgovori