Iskreno, ovih mjeseci imam toliko posla (jer osim Open Source rubrike koja ide redovito na 11+ stranica i svaki dan moram razrađivati nove projekte uz nju, komunicirati s vama, predobrom zajednicom - moram pisati i ostale članke za časopis VIDI koji su ponekad veliki i po 3-4 dodatne stranice) - da nemogu prstom maknutiSuko je napisao/la:Jadan ti!ReiKo je napisao/la: Inače, uvrstio sam neke od vaših sugestija u svoj radni plan i program za buduće rubrike
Zatrpavamo te poslom!
Nije ti lako s nama...
No to je moj posao, i drago mi je da sam u branši gdje mi je i mjesto - informatika, IT i naravno Open Source.
Ne, ni u kojem slučaju mi nije teško, niša nije teško i sve je vrijedno truda kad nešto voliš. Vaši prijedlozi i komunikacija koju smo ostvarili je nešto što nema svaki autor sa svojim čitateljima i siguran sam da ovu rubriku baš zbog toga čeka perspektivna i svijetla budućnost.
Nemojte se ustručavati i dalje komunicirati i održavati ovaj topic, ja dajem sve od sebe da u slobodno vrijeme ( kad je pauza za jelo npr.
Samo naprijed!
Svakako podržavam peticiju, i ako Žarko želi ( i misli da bi to bilo ispravno) ja je mogu potpisati.