čavrljanje 2.0

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje 2.0

Post Postao/la shrike »

Nisu ti bili postovi brisani zbog suprotnosti sa moji mišljenjem, već zato jer si bio bezobrazan, nekulturan i provocirao si.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
iStop
Spol: M

Post Postao/la iStop »

Abzeenth je napisao/la:Meni se događa doslovno svaki dan otkad sam prijavila problem ovdje:

http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... 30#p255690

ne, nije se popravilo samo od sebe, a nitko nije ništa komentirao... Brisanje cachea ne pomaže, a kao što sam već i tamo napisala, isprobano je u više browsera. I ne pokušavam postati nikakve privitke ni posebne naredbe.
Sad sam isprobao ovaj postupak koji spominje @shicy: meni sve bez problema radi, brzo i glatko.

Za ranije razdoblje ne znam, jer forum pratim svaki dan, pa – kako je na samom je forumu jako mali broj novih poruka u jednom danu – sve nove poruke sam brzo pređem"pješice" (pogledam naslove i ili ih pročitam ili zaobiđem). Moguće da i većina ostalih korisnika osobno pregleda forum a ne ide na neke pretrage i slično, pa zbog toga ni ne prijavljuju taj, gore opisani, problem.
Dok radi, ne diraj!
(If it ain't broken, don't fix it)
Jeremija

Post Postao/la Jeremija »

Nikada nisam imao problema s LZS forumom, svaki novi post čitam već koji mjesec.
Tko živi u nadi umire u gov....
trzalica

Post Postao/la trzalica »

shrike je napisao/la:Nisu ti bili postovi brisani zbog suprotnosti sa moji mišljenjem, već zato jer si bio bezobrazan, nekulturan i provocirao si.
Samo ti pričaj glupsti i dalje. Tebi su nekulturni ljudi koji imaju svoje mišljenje koje se ne mora nužno podudarati sa tvojim. Kada budeš imao nivo kulture i obrazovanja kojega ja imam, javi mi se pa ćemo raspravljati a do tada me poštedi!

Što se foruma tiče, bolje radi kada se aktivira opcija "zapamti me".
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ok, sad je dosta. EOD!

Svi koji imaju problema (pa i oni koji nemaju) svoj komentar mogu ostaviti ovdje.
Što više komentara i iskustava podijelite, prije ćemo moći utvrditi problem i otkloniti ga. Čim više informacija tim postovima, tim bolje.

Za sve koji se ne mogu oduprijeti južini koja je stigla u naše krajeve, preporučujem potrošiti malo vremena na čitanje ove teme, a ako se i dalje ne možete suzdržati, trenirka, tenisice i malo trčanja pomaže.

[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: dio kolekcije

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

NoMaam je napisao/la:
Strašno. Ja sam za to da se takve stvari riješe bagerom, naravno ako ne postoji dogovor sa vlasnicima. Vjerojatno svi šute dok se nekom nešto ne desi.
Kako sam prije radio u gradskoj upravi na stručnom osposobljavanju pa sam malo svratio k njima i ukazao im na taj problem, rekli su mi da ta zgrada ima bar 5 vlasnika i papiri nisu sređeni .... :)
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Nesredjena je drzava. Bez obzira na broj vlasnika, mora se znati vlasnistvo svakog objekta i parcele.
Jako jednostavno se moze rijesiti svaki takav slucaj. Komunalni redar ili nekakva inspekcija posalje nalog vlasnicima da to srede sami. Ako ne poslusaju, grad sa svojom operativom napravi sve potrebne radove. Racun se salje vlasnicima, a ukoliko ga ne podmire, ovrsi se nekretnina i proda onome tko ce odrzavati.
Bivsim vlasnicima se eventualno isplati ostatak novaca od prodaje, kad se podmire svi troskovi.
I evo, svi zadovoljni, svi objekti i okucnice uredjeni.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ti Vl@do takvom retorikom nikad nećeš postati glasnogovornik "Živog zida" :lulz

PS: Nadam se da Pernar više ne dolazi na forum jer ako da, gotov si, odmah će ti organizirati prosvjed protiv tebe, ocrniti te u medijima i uvrstiti te među Masone.
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: dio kolekcije

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

Vl@do je napisao/la:Nesredjena je drzava. Bez obzira na broj vlasnika, mora se znati vlasnistvo svakog objekta i parcele.
Jako jednostavno se moze rijesiti svaki takav slucaj. Komunalni redar ili nekakva inspekcija posalje nalog vlasnicima da to srede sami. Ako ne poslusaju, grad sa svojom operativom napravi sve potrebne radove. Racun se salje vlasnicima, a ukoliko ga ne podmire, ovrsi se nekretnina i proda onome tko ce odrzavati.
Bivsim vlasnicima se eventualno isplati ostatak novaca od prodaje, kad se podmire svi troskovi.
I evo, svi zadovoljni, svi objekti i okucnice uredjeni.
Apsolutno si u pravu. Ja znam za primjer mjesto gdje se nešto slično i primjenjuje. Vezano je za održavanje okućnice, odnosno košnja trave. Radi se o zapuštenim kućama gdje nitko ne, niti se preko ljeta kosi trava(korov). Komunalac pozove ekipu za košnju trave a račun čeka vlasnika, kad tad. Koliko god to zvučalo grubo ali i susjedi zapuštene kuće imaju pravo na čist i siguran okoliš.

Pozz
Ok i što sad?
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Samo zelim reci da je vlasnistvo velika odgovornost. Imanje, grunt, nekretnina ili bilo sto drugo zahtjeva slugu, a ne gospodara.
Svijet bi bio puno ljepse mjesto da svatko brine i primjereno odrzava to sto je stekao.
A o zivom zidu ne bih trosio tintu.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Odgovori