Najnovije eksperimentiranje, Manjaro sa KDEom.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Baš mi je drago da polako ali sigurno kročiš prema Archu.JH-IM je napisao/la:Najnovije eksperimentiranje, Manjaro sa KDEom.
Probao sam i njega, ali nije pouzdan kao Debian/Ubuntu, radi sve ok 99% vremena, onda dođe neki veći update i polomi se nešto, makar malo, nije problem popraviti, ali da li želim OS kojega povremeno trebam popravljati? Nakon 17+ g aktivnog dnevnog korištenja Linuxa i 20ak g indirektnijeg korištenja Linuxa odgovor je nope, barem ne za glavni OS, za praćenje razvoja desktop environmenta, alata i općenito zabavljanje da svakako zbog prirode rolling distribucije koja uvijek ima najnovije pakete.Vl@do je napisao/la:Baš mi je drago da polako ali sigurno kročiš prema Archu.
Znam da, ali usput sam se i osvrnuo na ostaloVl@do je napisao/la:Ma sve5, salim se malo, pa znas mene.
A Debian si izostaviojurastublic je napisao/la:Ne dirajte mi večeras
uspomenu u meni,
ne dirajte mi Ubuntu
jer ja ću se vratiti.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Upravo je tako i kod mene. Do sad se, u cca 3 godine, dogodilo SAMO JEDNOM da se nisam mogao ulogirat na KDE-u jer je NetworkManager imao neki bug, a svi ostali DE-ovi su radili normalno. Downgrade NM-a je riješio problem do krpanja buga u novoj verziji (potrajalo je cca 2-3 dana).blast beat je napisao/la:Kako se svima uvek nešto polomi na Arch-u nakon update samo meni ne.
Evo, ja se dobrovoljno javljam da ti polomim kosti, nikakav problem.blast beat je napisao/la:Zahtevam pravdu, hoću i ja da mi se nešto polomi...
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.