Kad sam napisao
"Pokreni te komande liniju po liniju" to znači da poslije svake linije treba pritisnuti Enter.
Mislim da će ti pomoći ako objasnim što se podrazumijeva pod
LINIJA. Računalu je to niz znakova koji završavaju znakom nove linije. Taj znak nove linije se dobije pritiskom na tipku
Enter (označava se još i Return). To je malo veća tipka s desne strane. Dok pišeš tekst, prelazak u novu liniju se ostvaruje pritiskom na tu tipku. Također, ona služi za potvrdu komande ili niza komandi koje upućuješ računalu. Ako si primijetila dok tražiš nešto preko Google-a, računalo ne pokreće pretragu dok upisuješ riječi sve dok ne potvrdiš pretragu klikom miša na sličicu povećala ILI pritiskom tipke Enter.
Čak i da si samo prekopirala sve zajedno, kopirala bi i nevidljive znakove nove linije te bi se barem prvih par linija izvršilo. Međutim, ti si iz nekog razloga kopirala sve te linije u jednu jedinu liniju, što je prilično mukotrpna stvar, i na kraju si svejedno stisnula Enter.
To je bio praktički jedini način da pokvariš stvar i uspjela si ga stručno namjestiti.
Nije pametno izvršavati puno linija odjednom kopirajući jer može doći do neželjenih nuspojava. Zato sam išao na sigurno i napisao "liniju po liniju".