shrike je napisao/la:To je OK dok su svi na isto jplatformi, no što ako nisu? već vidim bertonea ako ide na FB jer ga je razrednica natjerala da zbog klinaca mora ići... mislim da bi se sve prašilo uzduž i poprijeko

Ja pak mislim da vise gubi onaj tko bi u toj konstelaciji tvrdoglavo izbjegavao koristenje fejsa. Mogu ja i zvat rasku na mob, no to već kosta a fb tj gb su mi već ukljuceni ili u fiksnu ili mobilnu tarifu. Kad nam salje bitne obavijesti, lakse joj je to jednom objaviti u toj grupi nego slat svima mailove ili sms i sl...
Na nivou oš imamo takvu grupu razrednu na viberu, no fb ipak pruza daleko vise tih grupnih opcija glede razmjene dokumenata ili rada vise autora na istom dokumentu.
Ja razumijem otpor osoba koje nezele koristiti fb, i ok, njihov izbor koji postujem, no misljenja sam da su time samo na gubitku glede prakticnosti i funkcionalnosti.
I fb ima pravila upotrebe koja nalazu upotrebu pravog identiteta, pa su tamo ipak ljudi oprezniji i odmjereniji u izjavama nego tamo gdje se kriju iza laznih nikova pa svasta trkeljaju. Naravno da i na fb ima na milione laznih profila, no kada takav dodje kakiti u neku fb grupu , ili ga uopće neprimimo, ili ga prijavimo fb koji ga brzo blokira i trazi ga scan dokumenata, a onda bananko kad im nemres dostaviti osobnu na kojoj bi pisalo crnipero123 i sl...
Da smo ovdje svi pod pravim imenima i prezimenima, vjeruj da bi se rijetko tko upustao u rasprave a kamoli vrijedjao ...
.