Iskreno, očekivao sam ozbiljnije odgovore. roc1nante270 mi, uz iweba, ima najkonkretniji odgovor. E sad, da znam odgovore na ova pitanja ne bi ih ni postavljao

Možda su i sama pitanja donekle nelogično postavljena, ali što je, tu je. Pokušat ću i ja odgovoriti na njih ili barem dati neko svoje viđenje situacije, makar kao dilemu... Pa ajmo redom
shicy je napisao/la:
- koju distru koristit kao drugu distru?
- zašto koristite upravo tu distru?
- što vam je najbitnije kod distre?
- zašto uopće imat dvi distre/hvata li vas nekad distrohopping?
- Manjaro/Arch mi dosadan (radi bez greške), Fedoru namistiš i radi, Ubuntu isto tako. Jedino mi openSUSE nekako čudan, odnosno nikako mi nije legao na duže staze. Svi hvale Yast, ali ja se ispiydim s njim...
- Slackware koristim zato što ga jednom instaliraš i više nemaš potrebu dirati. On updatea aplikacije, a bazni sustav ne dira. Dosadno do zla boga, ali znaš da te neće iznevjeriti. Za drugu distru se nikako ne mogu odlučiti između ovih glavnih distri
- najvažnija mi je stabilnost sustava i relativno nove aplikacije - Slackware mi to savršeno nudi. Kod druge distribucije bi volio da bude zabavna, da bude drugačija na neki način. I meni je malo nejasno što od nje tražim, mogu mislit kako je vama.
- na ovo pitanje nemam logičan odgovor, odnosno jasno mi je da čovjeka uhvati dosada kad radi na distri na kojoj se ništa značajno ne događa. Upališ komp, on radi, odradiš svoje, ugasiš komp i tako svaki dan, dosadno. Što se distrohoppinga tiče, ne hvata me na način da "ajme sad ću malo koristit Arch, sad ću malo Fedoru pa ću malo Mint pa ću malo Ubuntu pa ću malo..." nego, budući da se u Slackwareu rijetko kad događa novo izdanje (više se ni Broj 1 ne sjeća kad je izašao 14.2), a kod svih drugih se svako malo događa izbacivanje nove verzije onda me to malo zagolica i poželim vidit kako to izgleda novi Ubuntu/Fedora/openSUSE i slično...
Malo sam vas umea sa komentarom