Dobro, a kakav stroj imaš?shicy je napisao/la:,,,
Čini mi se da bi idealno rješenje bilo imati 5-6 strojeva i na svakom zasebnu distru pa onda gledat kako se koja, na duži vremenski period, ponaša jer ionako je masa podataka u oblacima...
Kako sve ne bi bilo jednostavno, imam čisto tehnički problem što nemam 5-6 kompova na kojima mi drljao te distre
Kako dalje, mila majko?
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
desktop - dual-core, 4 gb ram (prastar) - radi k'o sat
laptop - dual-core, 2 ili 3 gb ram (prastariji
)
laptop - dual-core, 2 ili 3 gb ram (prastariji
Dragi Lastane, jel ima taj laptop neko ime ili si ga složio sam s dijelovima s placa?
PS. Nemoj mi reći da još uvijek imaš onaj Končar laptop
PS. Nemoj mi reći da još uvijek imaš onaj Končar laptop
Nije Končar, al' nije ni daleko: Fujitsu-Siemens Esprimo v5515 
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
bertone je napisao/la:
PS. Nemoj mi reći da još uvijek imaš onaj Končar laptop nisi nabavio ThinkPad
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Ok, sad mi je malo glupo pitati (temeljem zadnjih par postova
) ali kakve diskove možeš spojiti na matičnu ploču od desktop računala (ATA/SATA)? - pitam da ti pošaljem jedan HDD i pripadajuće kablove pa da možeš na zasebnom disku isprobavati kaj te volja 
Kaj se tiče laptopa, taj laptop ima optiku pa na njeno mjesto bez problema ide drugi HDD u pripadajućem HDD cadyu, moraš uložiti par sto kuna ali opet imaš zaseban HDD za isprobavanje.
Kaj se tiče laptopa, taj laptop ima optiku pa na njeno mjesto bez problema ide drugi HDD u pripadajućem HDD cadyu, moraš uložiti par sto kuna ali opet imaš zaseban HDD za isprobavanje.
hvala ti ko bratu, ali ne triba
mogu uredno isparticionirat disk i sve tako da stvarno nema potrebe
moje viđenje idealne situacije je da se koristi po jedna distra na jednoj mašini i prati kako funkcionira kroz duži vremenski period. u trenutnoj situaciji ću ovu glad za "šta je novo u novoj verziji xy distre" rješavat prženjem iste na usb i drljanjem na taj način
moje viđenje idealne situacije je da se koristi po jedna distra na jednoj mašini i prati kako funkcionira kroz duži vremenski period. u trenutnoj situaciji ću ovu glad za "šta je novo u novoj verziji xy distre" rješavat prženjem iste na usb i drljanjem na taj način
Nedo bog dva šarafa odšarafiti i ubaciti još jedan disk, jel ti znaš koliki je to posao i muka 
Sad si me podsjetio na,..

Sad si me podsjetio na,..

teška tegoba