To je da više cijeniš svoj život i to što imaš!bertone je napisao/la:Možda je put skuplji, ali si dobio neprocjenjivo iskustvo i količinu straha (još ako je malo jače puhalo) kad pilot preleti aerodrom, ode do mora i onda naglo sruši avion na lijevo krilo da bi se okrenuo za 180º kako bi uhvatio koridor za slijetanje, a pritom lijevo krilo oscilira metar gore-dolje od naprezanja, e taj se osjećaj nemre novcima platitiJeremija je napisao/la: Tu sam malo popušio novac, ...
... odluka je pala na zrakoplov. Eto barem je put kratko trajao.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ovaj pilot je valjda bio malo iskusniji, negdje između Pelješca i Mljeta (moja procjena kroz prozorčić) je napravio taj manevar što si dobro opisaobertone je napisao/la:Možda je put skuplji, ali si dobio neprocjenjivo iskustvo i količinu straha (još ako je malo jače puhalo) kad pilot preleti aerodrom, ode do mora i onda naglo sruši avion na lijevo krilo da bi se okrenuo za 180º kako bi uhvatio koridor za slijetanje, a pritom lijevo krilo oscilira metar gore-dolje od naprezanja, e taj se osjećaj nemre novcima platitiJeremija je napisao/la: Tu malo popušio novac, ...
... odluka je pala na zrakoplov. Eto barem je put kratko trajao.
I pitao sam suprugu u putu i amo i tamo, pa zar pilot baš mora tako naglo zakretati u stranu, (stalno lijevo krilo spušta) . Jbg. ja sam u Ace Combatu sa L1 i R1 na joysticku lagano skretao bez zakretanja zrakoplova u stranu
Bunker prošle godine sam išao u Seget, i dobro si opisao penzionersko mjesta
I da, u Dubrovniku također samo Oliver pjeva (obljetnica).
Tko živi u nadi umire u gov....
Imao si sreće, mene je do sad svaki put zapalo da sam na relaciji ZG-DU išao malim dvomotornim čarterom sa klasičnim motorima (propelerac) pa je doživljaj sletanja intenzivniji (čuješ i razliku zvuka opterećenja između lijevog i desnog motora prilikom slijetanja
), DU-ZG sam išao kako kad, ali da, na većem avionu s mlaznim pogonom doživljaj je dosta prigušen.
Misliš na Dash? Njime često putujem za Munchen i Frankfurt. To su smeća od aviona, svako malo im se ne otvori prednji stajni trap. 
Putnici skoče padobranom a avion se zabije u fakat golemu hrpu guščjeg perja!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Pilot ga spusti sa manevrom Pugačev kobra 
https://duckduckgo.com/?t=android&q=pug ... ra.svg.png
Ili malo čekićem od 14kg zvizneš po krilu i otvori se
https://duckduckgo.com/?t=android&q=pug ... ra.svg.png
Ili malo čekićem od 14kg zvizneš po krilu i otvori se
Tko živi u nadi umire u gov....
Pa jednostavno, bez kotača...bertone je napisao/la:Pa kako ga onda spuste? Kopilot ode do kotača pa na kurblu?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatsk ... hu-1073363
Ovo je jedan od x incidenata koji su se dogodili s njima.
Kakav je ono talijanski upad bio jutros na forumu...