Zbog cega se ljudi boje linux korisnika!!

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

speedy
Moderator

Re: Zbog cega se ljudi boje linux korisnika!!

Post Postao/la speedy »

tartaglia je napisao/la:Ja sam linuksaš praktički od kad sam odlučujem kaj će se vrtit na mom kompu.

Zadovoljan sam, ali s vremena na vrijeme mi se dogode jako frustrirajuće stvari.

Npr. koristim fedoru mjesecima u kombinaciji s wpa2, sve šljaka savršeno. Jednog dana se neće spojit :misli
Idem sam kliknut na ime mreže, kad ono nema passa, a pass mi je nasumičan niz od 60-tak znakova. Bilo mi je lakše dovuć žicu nego to tipkat :roll:

a takvih srvari imas i na winsima da ti pamet stane :D a sigurno ih ni OSx nije posteden :D
mcemir
Spol: M

Post Postao/la mcemir »

nakon toliko godina koristenja winodowsa,,i stavljajuci taj OS u zvijezde i jednim prelaskom na linux sam shvatio u stvari sta je "racunalo",,i kako treba jedno racunalo da radi!!za mene je linux fakticki savrsenstvo,,prvenstveno iz toga,instaliras ga jednim klikom misa,druga stvar u tome jest sto ti prepozna cijeli racunar,ni jedan software ne moras dodatno ubacivati!!pun k.... mi je vise windowsa i njegove instalacije,i posle toga prevrcanje cd_ova po rukama i "trazi driver_e"
-aha driver za graficku mi je pod nogama :x
-driver za zvuk mi je pod stolom :?
-na cd od ploce sjedim ili je vec slomljen itd itd.. :D :D

a sto se tice virusa,,o tome da i ne pricam,,jedan virus ako ti prodje,windows definitivno poludi i pocne se gubit!!i sta da radis!!pukne ti "FILM" odes na --ubuntu.com narucis si posljednju verziju,postar ti donese na vrata paketic jednan,,i ti sretan i zadovoljan i sve FREE,,cijena 0€! crackovi idu u zaborav!! :lol: :lol:
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

...u idealnom slučaju.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

iv@n je napisao/la:...u idealnom slučaju.
Baš sam i ja htio reći... ako se netkom to dogodilo, super za njega, ali to sigurno nije referentni primjerak :mrgreen:
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
shicy

Post Postao/la shicy »

4ndY je napisao/la:
iv@n je napisao/la:...u idealnom slučaju.
Baš sam i ja htio reći... ako se netkom to dogodilo, super za njega, ali to sigurno nije referentni primjerak :mrgreen:
definitivno XD
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

mcemir je napisao/la: -aha driver za graficku mi je pod nogama :x
da, da. tako i meni stoje cedei i ostale stvari, al sam znao do je sto, a kad mi je prije stara zanla pospremit sobu ja vise nisam nis znao di stoji
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
dino__

Post Postao/la dino__ »

mcemir je napisao/la:nakon toliko godina koristenja winodowsa,,i stavljajuci taj OS u zvijezde i jednim prelaskom na linux sam shvatio u stvari sta je "racunalo",,i kako treba jedno racunalo da radi!!za mene je linux fakticki savrsenstvo,,prvenstveno iz toga,instaliras ga jednim klikom misa,druga stvar u tome jest sto ti prepozna cijeli racunar,ni jedan software ne moras dodatno ubacivati!!pun k.... mi je vise windowsa i njegove instalacije,i posle toga prevrcanje cd_ova po rukama i "trazi driver_e"
-aha driver za graficku mi je pod nogama :x

a sto se tice virusa,,o tome da i ne pricam,,jedan virus ako ti prodje,windows definitivno poludi i pocne se gubit!!i sta da radis!!pukne ti "FILM" odes na --ubuntu.com narucis si posljednju verziju,postar ti donese na vrata paketic jednan,,i ti sretan i zadovoljan i sve FREE,,cijena 0€! crackovi idu u zaborav!! :lol: :lol:
Svaka cast u "opisivanju" Windowsa!!! Sve potpisujem! :) :) :)
shicy

Post Postao/la shicy »

nemojte mi degradirat windowse!!!!!!!!
di ste naučili formatirat diskove i reinstalirat OS na iste ako ne na windowsima???
di ste naučili psovat kad van se komp neće da spoji na net nego se resetira????
a?
rofl
Gigolo

Post Postao/la Gigolo »

Shicy je napisao/la:nemojte mi degradirat windowse!!!!!!!!
di ste naučili formatirat diskove i reinstalirat OS na iste ako ne na windowsima???
a?
rofl
Na IBM DOS-u u vrime kad MS nije ima WIN. I nije bilo color monitora.
shicy

Post Postao/la shicy »

e sad... "u ono vrijeme" nisan ni ima potrebu za formatirat disk ;)
ko je čua za internet '93 XD
koji virusi ništa to XD
par igara i par materinih programa i pali vozi...najbolji windowsi su bili 3.1.
nikad nisu krepali
Odgovori