Katastrofa
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
egrodna
- Spol: M
Katastrofa
Gledam neke slike na internetu i odjednom se compositing ugasi. Slike pocne nestajati , crni ejkran se pocne pojavljivati, compositing se pocne gasiti paliti. I to sve odjedanput. Distra kubuntu ,kde 4.3.1 ,driver nvidia 180 i sve je radilo super do tog trenutka. Ponovno sam instalirao kubuntu i sve je bilo super dok nisam instalirao driver za grafiku. Probao sam Ubuntu i opet ista stvar cim sam driver instalirao. Pojave se razna propadanja u grafici i fontovi popi.... ,pokrenem win xp i sve rad pet ,igram cod4 bez problema. Znaci nije do kompa ili graficke. A nevjerovatno je da se to pjavilo odjednom.....i kasnije svaki put nakon instalacije drivera. Sto se događa i kako to popraviti? Jer sam lud sad od toga.
- ziko
- Spol: M
Re: Katastrofa
mene su ubuntu, xbuntu, eeebuntu, chrunchbang... uglavnom ubuntu i njegovi klonovi zajebavali sa grafikom isto, to sto ti kazes, grafika propadala, sistem se smrzavao ako bi na lap prikljucio vanjski ekran, ili ako zarotiram sliku pa sve nestane..... (samo da napomenem, imam intelovu integriranu graf.)
onda sam instalirao fedoru i sve mi radi kako treba
onda sam instalirao fedoru i sve mi radi kako treba
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)