Ubuntu 9.10 Karmic Koala

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

satrix

Re: Ubuntu 9.10 Karmic Koala

Post Postao/la satrix »

moran priznat da ne stignem pratit,every-thread,, but one koje san ja začeja bar nastojim neki reply nabacit, pogotovo ako će nekom biti od koristi i ako je nova ubuntu distra avansirala.Dakle koliko čitan diskusija je u svezi oli ti upgrade oli ti na frisko.Normalno da je nafrisko, nafrisko ka friska riba.Ali???
U nekin slučajevima ljudi su si dali podosta truda da slože i imaju nabačeno gore svega i svačega o kompozicijama i scriptama koje su vezane za kompozicije-"kompajlirane stvari" da ne pišen da bi sad isli na more lovit frisku ali pazi sad ipak potvrda dobru ribu-"you know whath I meen".
Kod mene je dakle proša upgrade ali ne toliko bloody koliko su njihovi serveri bili congested -zadavljeni ili ti ga zagušeni,gdje su pokazali drugu takoreći komercijalnu snagu jednog pravog OS-a u vidu resursa propusnosti itd da to nije prošlo e tu bi bila banana.
Iman 10mb/s upgrade je traja od cirka 22,00 do 05,00h propusnost je bila od 80-250kb/s.dakle varirala.I na kraju sve je prošlo sve je ostalo sve pjesme i kompozicije serveri gore pomenuti itd itd. Malo je zaje...kernel jer je bija već 2.6.30 što po defaultu nije jauntev-to se trivijalno naravno kroz synaptc riješilo i nežalim ovo čekanje this is look very good momci.Jer iskreno da san iša ispočetka ne da ne bi bilo za tih 7h gotovo nego za 7 dana he he kolko ga gazin.
.A o ukusima se ne raspravlja pa ko voli nek izvoli bija on na frisko ili upgrade, ovi nafrisko će na kraju imati sigurno više posla od ovih 5h u mom slučaju, kod ajmo napisat regular user bi savjetova frisko,ako nema gori puno lego kockica, opet ovim drugima upgrade zato o ukusima se ne raspravlja.To je najmanje bitno,bitno je da je stuff dobar.
pozdrav svim penguin korisnicima ma gdje bili.
satrix
phreakbox
Spol: M

Post Postao/la phreakbox »

Gogy je napisao/la:Jao više ne mogu pratit, ako nema 5 topica o Ubuntu 9.10...... :D
Ni ja. :mrgreen:
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
satrix

Post Postao/la satrix »

ne kužin zašto bacaš uopče reply ako ne pratiš;;;;čitaj pratin samo svoje treedove.Dakle ljudi su pitali upgrade ili na frisko, i iz prve ruke su dobili storiju o nadalini.to ti je isto ko ukusima neko voli pročitat pa svatit a neko pročita pa čoviku nije jasno pa pita,a ti pročitaš i bacaš reply u stilu da ti nije jasno da ima 3,4 threda.Ma admine ostavi samo kako je nick-gdin začetnik pingvinčiča od koale- phrea...k..njegov thread da čoviku postane jasnije he he.za po pi...t.Na jdnom threadu jednom ne radi 1 na drugom 2 pa zamsili ti kad bi oni na svakoj distri sve bugove stavljali u 1 thread.E sad meni nije jasno.pa moremo do sutra ego do neba .....uf,off san ode neko vrime for shure iden ča kupit šudar jedan he
pozdrav
pingu

Post Postao/la pingu »

Upgrade sa 9.04 na 9.10 nije prošao dobro, ne radi zvuk. Probao skinuti live-cd. Snimio, pokrenuo, neće bootati. Inače mi je upgrade sa 8.10 na 9.04 prošao bez problema, doduše u VirtualBoxu. Hvala Canonicalu na puno hypea i trudu, vraćam se Arch Linuxu.
hrvoje

Post Postao/la hrvoje »

Bok svima. Prije dva dana sam instalirao karmic preko minta 7 koji sam do tada koristio. Inače sa linuxom sam počeo kad je izašao intrepid, pa onda nadogradio na jaunty, pa onda mint i kako sam već rekao sada je karmic. Sve u svemu na karmic koali je bilo potrebno najmanje posla oko podešavanja. Sve je odmah radilo mreža, zvuk, bluetooth koji nikako nije radio na intrepidu i jaunty-u sada radi super. (inače sve to se vrti na staroj kanti P4 2,4 760 MB RAM, 80 gb HDD)
Odgovori