komentari

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

suinimirus
Spol: M

Re: komentari

Post Postao/la suinimirus »

adminivan je napisao/la:Osobno ni ja nemam baš neko dobro mišljene o tim komentarima. Nađe se tu svakakvih ljudi pa komentiraju sve samo ne vijest.
ja se slažem s tim, ali ako dozvole za pisanje komentara imaju samo članovi ovog formua onda se stvari dosta mjenjaju jer svatko ko napiše komentar ostavlja svoj potpis. i ako počne pretjeravati u tome vrlo jednostavno ga se može "ubit", ili ukinuti pristup pod nickom na neko određeno vrijeme.
Grof
Site Admin

Re: komentari

Post Postao/la Grof »

Ili, što je najvjerojatnije onaj koji je član foruma pod komentarima ni neće pisati gluposti jer ovdje na neki "čaroban" način svi znamo pričati i pristojni smo. :)

Nego, kad smo već kod toga.

Naš forum i forumaši naši sadašnji (a vjerujem i budući) mogu biti ponosni na sebe same, jer obilazeći i ostale forume još nisam naišao na takav koji je toliko pristojan i dobrohotan prema drugim sudionicima kao naš.
Pogledajte:
- na našem forumu nitko, ali nitko ne psuje, što nisam vidio niti na jednom drugom forumu (to je svugdje zabranjeno, ali se i svugdje tolerira počevši od moderatora samih)
- ovdje svi imaju pažnje prema drugima, što je isto rijetkost
- nitko se ne pravi "pametan" i ne pametuje drugome nego pomogne
- ovdje nema privilegiranih (barem ja ne stječem takav dojam) :)
- ovdje smo baš dobra ekipa

Zato i ovdje zahvaljujem svima Vama (nije veliko "V" bez veze ;)) sadašnjim forumašima (a to želim i budućim) što ste prije svega dobri ljudi!

Pozdrav, vaš moderator
Odgovori