U Firefoxu kad stisnem Ctrl i -, ili Crl i + mogu samo smanjiti ili povećati fontove.
Ali osnovna struktura stranice i slike mi ostanu iste. Jel ima nešto što bi povećavalo, ili smanjivalo stranicu?
Mislim, nemam ništa protiv Firefoxa. I sam ga koristim na svojim kompjuterima kao defaultni browser, ali mi se čini da mi Opera bolje paše na eee-u.
Al svejedno kažu da je Opera bolja za sustave sa malenim ekranom, jer ljudi koji ju rade imaju najviše iskustva s tim. (mobilni sustavi) Al kad izađe nova trojka tko zna. . . Možda promjenim mišljenje.
1) terminal (Ctrl+Alt+T)
2) kwrite /usr/sbin/services.sh
3) pronadi liniju: start-stop-daemon --start --quiet --oknodo --pidfile /var/run/cups/cupsd.pid --exec /usr/sbin/cupsd
4) upisi ispod sudo hciconfig hci0 reset sudo /usr/sbin/invoke-rc.d bluetooth start
5) prva linija i nije neophodna. Ovisi koji je dongl u pitanju (npr.Hama Nano-Bluetooth-USB-Adapter treba)
6) snimi i zatvori
7) sada treba editirati datoteke /sbin/fastshutdown.sh i /sbin/fastreboot.sh ## radi pravilnog zaustavljanja bluetooth procesa prije reboot-a/shutdown-a
###neki dongl adapteri trebaju se prije restartanja pravilno iskljuciti
8) kwrite /etc/sbin/fastshutdown.sh
9) pronadji liniju [ `id -u` = "0" ] || echo "Must be root." i unesi ispod: /etc/init.d/bluetooth stop sleep 1
10) snimi i zatvori
11) ponovi to isto za datoteku /sbin/fastreboot.sh
Restartaj Asus-a i nakon nekoliko trenutaka imas automatsko spajanje tipkovnice ili mouse-a.