Suko je napisao/la:A jesi probao sa Unetbootin pa staviti na USB.
U zadnje vrijeme dosta dobro radi taj Unetbootin.
Ma moj komp nece bootati sa usb-a, u biti uspio sam cini mi se fedoru i puppy ali niti jedan preko unetbootina. Mozda budem probao ponovo ako kazes da dobro radi...
Pa, ne znam što mu je ovih dana, ali meni nikad nije radio i sad odjednom bez greške slaže USB.
Pa, nikad se ne zna ...
kova-ng je napisao/la:
e suko, hvala za ovaj program
baš sam tražio tak nekakav program, ovaj na ubuntu "USB startup disk creator" stavi samo ubuntu na usb
Nema na čemu.
Al, to je dosta poznat program.
Dosta ljudi ga koristi.
Nisam ja ništa revolucionarno otkrio.
Imam pitanje vezano uz Mandrivu. Naime, presao sam na nju, ali ni za zivu glavu ne mogu namjestiti wpa_supplicant za spajanje net. Kako sam do sada stalno koristio Ubuntu, nisam se susretao prije s takvim problemom. Radi se naime o konekciji na eduroam TTLS protokola, i jednostavno ne mogu namjestiti postavke da se pojavi da upišem korisničko ime i lozinku. Kad pokušam mijenjati wpa_supplicant.conf ne želi spremiti promjene kaze da nisam u sudoable(tako nesto) korisnicima. Hvala unaprijed.
Puno hvala za ovo, proradilo je!! Nakon mučenja s sudo ovlaštenjiema, napokon sam uspiio to pokrenuti. Imam samo paar pitanja. Da li ja moram stalno pokretati onu naredbu u Terminalu jer kad sam restartao ponovno sam morao upisivati naredbu i raditi konfiguraciju za mrežu. Drugo pitanje je da mi je wpa_supplicant.conf file prazan, ali kad ga otvorim s sudo naredbom onda ima sve moje postavke. Zasto to??
Hvala jos jednom na pomoci.