Svjedočanstva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

ipernar
Spol: M
Kontakt:

Re: Svjedočanstva

Post Postao/la ipernar »

Dolazi mi sad zajednicki frend (od mene i lika kojem sam stavio mint na laptop) da i njemu stavim Linux.... s guštom!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ipernare, ti si sa guštom trebao staviti nešto drugo nekamo drugamo jednoj drugoj osobi sa početka ovog topica kava
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

shrike je napisao/la:Ipernare, ti si sa guštom trebao staviti nešto drugo nekamo drugamo jednoj drugoj osobi sa početka ovog topica kava

Hahahha rofl
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

shrike je napisao/la:Ipernare, ti si sa guštom trebao staviti nešto drugo nekamo drugamo jednoj drugoj osobi sa početka ovog topica kava
rofl
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
zole052

Post Postao/la zole052 »

glaskoncILLa je napisao/la:slucajno se sjetih ove stare;

Ja sam zlatna zelja, hoces da ti ispunim ribicu 3 puta? :mrgreen:
rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Sram te bilo! :shock:
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Svaka čast pa ti se da instaliravati Linux drugima!
Ja sam par puta probao pa sam se opekao.
Sad sam dosta oprezan kome ću instalirati.
Ne volim kad mi neko kaže da je Linux sra... a koristi onu kaljužu od Windowsa.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ipernar je napisao/la:Sram te bilo! :shock:

Hej, pa svi se žale na demografsku sliku, a ti aktivno odbijaš poboljšati situaciju. Sjeti se što je rekao JFK:
"Ne pitajte što vaša domovina može učiniti za vas, već što vi možete učiniti za svoju domovinu".
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Suko je napisao/la:Svaka čast pa ti se da instaliravati Linux drugima!
Ja sam par puta probao pa sam se opekao.
Sad sam dosta oprezan kome ću instalirati.
Ne volim kad mi neko kaže da je Linux sra... a koristi onu kaljužu od Windowsa.
Apsolutno se slažem! Jedan lik je tijekom reparticioniranja NTFS particije zaključio da to mora trajati 5-10 sekundi, i nakon što ni nakon 60 sekundi nije bilo gotovo, lik je fizički restartao komp usred reformata C: (nakon što je umno zaključio da je backup totalno nepotreban) i fino si uništio sve podatke.

Naravno, ja sam bio kriv jer mu je linux uništio računalo (koristio je partitionmagic iz windowsa) i tražio da mu ja popravim komp. Fenomenalno. To što sam mu 1000x rekao da napravi backup i upozorio da NESMIJE prekidati reformatiranje diska, on je ipak hipermudro zaključio da sam ja apsolutno u krivu i da linux (kojeg još nije ni stavio u cd-rom) zapravo problem nad problemima i ništa ne koristi.
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Ja kad nekome ubacujem linux prvo pokazem par videa na you tube pa ga pitam sto inace koristi i za cega mu je komp i onda u glavi skontam dal bi tom korisniku linux mogao pruzit sve sta je imao i na windowsu
Odgovori