Eto, sad imamo i iPad

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

meema
Spol: Ž
Kontakt:

Re: Eto, sad imamo i iPad

Post Postao/la meema »

zole052 je napisao/la:Mali ispravak netocnog navoda... 900 kn + 2 godine puta nekoliko stotica mjesecno trosila ti ne trosila. Mozda ti imas para i siguran posao ali ja znam tipa koji ima firmu i tako si uzeo iphone i zagrco u dugove i sada ga jebu ovi iz t mobile-a svaki mjesec sa racunom a on nema za platiti. A i ako kazes da bi i tako i tako potrosila tih 300 kn ili koliko vec tih dvije godine dok ti traje ugovorna obveza opet si mogla proci na jeftiniju mrezu pa bi manje potrosila. Zakljucak je da te mobitel nije kostao samo 900 kn.
Oprosti ali morao sam... tako su mi smjesni ljudi koji kazu da je mobitel kostao samo toliko a izostave da pored toga recimo moraju jos dvije godine biti na tarifi 200 ili 300 ili kojoj vec...
na pretplati sam vec 7 godina...malo kod tmobilea,malo kod vipa i sad opet kod tmobilea...racuni su mi cca do 150kn...ovu sam tarifu uzela jer ako si ju do 31.12. uzeo, dobio si 50% na nju...dakle, trosis 300 (300 free minuta prema svim mrezama-bez uspostave poziva, 2gb prometa, 150 poruka) a placas 150kn...i tako 6mj...nakon toga se imam pravo prebaciti na nizu tarifu (a to je itarifa 150) koja je opet u mojim granicama potrosnje...isto bih potrosila dal ja kupila mob od 50kn,100kn ili 1000kn...ili ne uzela nikakav mobitel...i zato ja ne uracunavam tu pretplatu u cijenu mobitela...ja sam mogla uzet iphone u oglasniku za 3000kn, i ostat ne pretplati na vipu i potrosit 150kn svaki mjesec, a to sigurno nije bila bolja solucija???ili meni ipak matematika ne stima???i da, mobitel me JE kostao 900kn...
sto se tice tog prijatelja, sam je kriv...jel problem tmobilea sto on sad nemre placat pretplatu???za koju je sam svjesno potpisao na 2god, nitko ga nije prisilio???mislis da je one u banki briga sto ti ne mozes placati ratu za auto jer si ostao bez posla??oni su tebi dali novce, sad ti vracaj...tako to ide...
na kraju krajeva, neka proda taj iphone za neke novce koje vec moze dobit, ne znam o kojoj verziji se radi, prekine ugovor na tmobileu i plati penale tim novcima koje je dobio od iphonea...
tmobile ti je "izasao u susret" i mobitel koji kosta 7000kn (iako toliko ne vrijedi) dao po nekoj "postenoj" cijeni, ti si na te uvjete pristao i to je to...nema diskusije...
Grof je napisao/la: Aha.... samo nam plaće baš nekak nisu iste, jelda :? :D

U Ameriki se posel nekak više cijeni....
istina, ali tako je sve...svugdje je nesto jeftinije...ljudi narucuju preko ebaya da usparaju koju kunu, idu u inozemstvo...da bi ustedili na tome sto kupe...ali kad kupujete TV jel gledate da je u primjerice u austriji taj televizor jeftiniji 400kn, pa bute sad isli tam to kupit?ne, ili kupite neki jeftiniji, ili si priustite taj koji si zelite...ako mozete kupiti kupite, ako ne mozete ne kupite...
zole052 je napisao/la:
meema je napisao/la:...na kraju krajeva, sjeti se one "presiromasan sam da kupujem jeftino"...
Slazem se sa svime vise manje osim sa ovom gore... kod nekih stvari i vrijedi ali kod mnogih ne. Sta mislis da ce moja nokija od 100 kn koja vec radi dvije godine bez greske a iPoleti svako toliko trajati manje od iPhonea? Sta mislis da ce jedan procesor od 400kn trajati manje nego onaj od 2000 ili vise... nece
Bilo istrazivanje o kvarljivosti laptopa i sada ovi u nizem cjenovnom rangu se kvare uvrh glave 2% vise od onih u skupljem cjenovnom rangu... trebas samo imati srece :sretno
ja nisam rekla da nesto sto je jeftino je lose...naprotiv, ja sam bas ta koja uvijek gleda ti mogu jeftinije proc i ne zazirem od toga da cak uzmem i nesto kinesko (na kraju krajeva, sve je napravljeno u kini)...ja sam samo rekla da je to nesto sto su ljudi govorili, a uvelike govori o nasem narodu...jer nije faca onaj koji je kupio LCD Quadro od 102cm za (bubam bzvz) 5000kn, nego onaj koji je kupio Samsung 80 za 7000kn...jer njegov je samsung i njegov je bolji...i ljudi ce vecinom rec, a gle, uzet cu samsunga, 2000kn vise pa sam miran neko vrijeme, a ovaj quadro ce se pokvarit...to je onako kako ljudi razmisljaju...ne svi, ali dosta njih...
iweb je napisao/la: Šta sam reko? Safari saks. *** ***. Imam ja i MacBook šta sam dobio, probao sam ga, nije neki(SAFARI), OS je ok, pošten, ipak je bolji od Windowsa. Koristio sam se ajfonom. NIKAD nisam reko cookie, jer to nije cookie. Cookie je KP500 a moj je KP502. MAC se piše Mac(kao ime). OS znaš dobro isti je na KP500 i KP502(stara mi ima KP500). Je, bravser je na obadva glup, ali ja istaliro Operu Mini 5beta. Nije neka, VFL! ju ne prepozna, no za ono ostale sajtove je super. OVO govorim za 3g ne 3g-S. Tad je bio ahahahahaha nije bila šansa da ga kupim(sedam tisuća kuna za neko sranje šta nema MMS?!)Nema Bluetooth?! Ma nemoj me zezat. Ak sad baš oćeš otić ću na store.apcom.hr i kupit si.
1.oprosti sto sam se krivo izrazila...imala sam i ja taj isti, lg kp502, crni iz vipa, placen 951kn u vipme paketu...ima srece da nije zavrsio u smecu, jer jedino je tamo mogao zavrsit...vec sam rekla da je sve to SUBJEKTIVNO, jer tebi je taj mob mozda super, ali meni je bio katastrofa, pogotovo jer mi se svako malo otkljucavao u torbi i zvao razno razne ljude iz imenika, i ponekad mi je potrosio i po 50ak kn tako jer ima glup mehanizam zakljucavanja...
2.i za MAC (Mac) takoder oprosti, pisat cu sad sve malim slovima, pa vi stavljajte velika/mala slova tam di treba...
3. ne ne trebas si ic kupit, niti ti ga ja namecem da ga kupis, ako imas svoj mobitel koji ti savrseno odgovara nema ga potrebe mijenjati, jel tako???
Zeta je napisao/la:Iphone je smartphone?? rofl :lol:
iweb je napisao/la:Zapravo je. U 3GS izdanju je pošten. I smartphone je!
o ovome bi se dalo raspravljati...
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
iweb
Site Admin
Spol: M

Post Postao/la iweb »

OK
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nemojte se sada flejmati oko iPhona.
Bezveze vam je to.
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Suko je napisao/la:Nemojte se sada flejmati oko iPhona.
Bezveze vam je to.
Bar imamo o ćemu pričat, i ako je off-topic.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

zole052

Post Postao/la zole052 »

Naviknite se na plave kockice :mrgreen:
http://theflashblog.com/?p=1703
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Dobro je. iPad s krilcima je skuplji ali lošiji od Alwaysa rofl
ecvis17
Spol: m

Post Postao/la ecvis17 »

Ma ima multitasking ali predvidjen za njihove applikacije. Oni odrede koji appovi mogu mulitaskat a koji ne :roll:
TIpa mozes slusan muziku u itunesima i browsati istoveremeno ... kao i na iPhoneu i sl.
Ali ta povezanost sa fakin zlom iTunes storeom je meni uzas.

Mac OSX je mrak ali ovi i proizvodi, iTunes, iPod, iPhone, iPod ... meni je to katastrofa.
Ja vjerujem da ce biti totalni financijski uspjeh ... samo ja bi radje da ne bude.
To je apsolutni antipod gnu/linux-u dok (po meni) OSX nije.

Ali ja sam mozda jednostavno kriva publika za to ... ja ne volim te mobitele, playeriche, kojekakve gadgete ... :P
Nek se veseli tko vec hoce.
poz
Debian 10, Windows 10, MacOS
ecvis17
Spol: m

Post Postao/la ecvis17 »

evo na nasem mac forumu sto ljudi kazu

http://www.mackorisnik.com/

Ima par clanaka i nabrijane su rasprave :)
Debian 10, Windows 10, MacOS
Odgovori