Vidi je po meni iz broja u broj sve bolji, ne gledam tu samo linux. Jedino mi se ne sviđa naslovnica aka. iPad ali ok... Samo nikako da srede te svoje web stranice izgledaju kodar su još u 2000 godini. ) Neka iduči mijesec pišu malo o programima kao zamijena windows programima, neko to bude malo veća tema
Možda kratak članak o server softwareu. Vjerojatno u VIDI čitateljstvu ima dosta onih koji bi rado pročitali takav članak. Na serverima je ipak Linux u prednosti nad Windozama za razliku od desktopa pa bi se to moglo i naglasit.
A i o web development programima.
Možda čak nešto kao "Kako posložiti idealno razvojno okruženje na svom računalu"
Apache, PHP, MySQL, phpMyAdmin
pa Geany, Bluefish, Notepad++ itd.
pa FileZilla, DynDns,
pa Open Source CMS-ovi, opet u prednosti nad vlasničkim po mnogočem
Ima toga; pomalo sam nabacao ideje, ali se nadam da će skretanje pažnje biti korisno.
Mislim da članci, upute, savjeti koji bi obrađivali spomenuto mogu itekako privući nove korisnike, onu bazu o kojoj se pisalo po ovoj temi.
Piše se to samo ne prođe... imam jedno desetak takvih tekstova i nisu "upali" u rubriku. Tako da je svaki mail open source entuzijasta redakciji uvijek odličan. Glavni problem nije do mene jer ja svoj posao odrađujem na način na koji mislim da je najpravilniji - prema komentarima čitatelja no tekstovi koji su objavljeni u časopisu (dakle ako ih se sastavi npr. pet različitih) onaj peti npr. ne "upadne" u taj broj i onda se događaju ovakve stvari.
Inače chvrka, odlična sugestija, svakako ću je uzeti u obzir iako sam već neke stvari koje si naveo - obradio.