paše uz ninja stilglaskoncILLa je napisao/la:mozemo to smatrati davanjem zasluzenog respecta.![]()
a i bez obzira na debian, meni je zoletov dizajn najljepsi.
[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)
E sada prije nego dobijem jos koju pohvalu... to sam ja negdje iskopao nisam ja napravioglaskoncILLa je napisao/la:mozemo to smatrati davanjem zasluzenog respecta.![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Jest! dobar je, bez daljnjega (iako je meni ideja sa žaruljicom simpatična i malo potiće na razmišljanje)glaskoncILLa je napisao/la:mozemo to smatrati davanjem zasluzenog respecta.![]()
aj nemojmo zastranit, drag je i meni debian ali respekt za sve ostale distribucije, nekako meni najlogičnije ide jednostavan tux, http://www.linuxzasve.com + wiki.open.hr pa da možemo vrtit kombinacije na temu...
- glaskoncILLa
pa ono, mozemo ostaviti recimo dva dana ili do ponedeljka za listu prijedloga i nakon toga napraviti anketu na nacin da svaki predlagac stavi svoju finalnu ponudu ili vise njih kao prijedlog, pa koji prijedlog dobije najvise glasova ide u print.
inace, ne vjerujem da cemo se dogovoriti na neki drugi nacin, uvijek ce netko imati zamjerke.
a ako to slucajno ne bude zoletov, onda cu si ja platiti koliko god kosta da mi se to napravi..
inace, ne vjerujem da cemo se dogovoriti na neki drugi nacin, uvijek ce netko imati zamjerke.
a ako to slucajno ne bude zoletov, onda cu si ja platiti koliko god kosta da mi se to napravi..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..da još jedna extra boja u pravu si
ne kužim, to su njegove boje crno tjelo i bili drob.. mislin nije greda i u negativu je isto prepoznatljiv samo.. radija sam dio života u grafici pa nekako neke stvari mi ne idu.. profi deformacija, nemaveze bezobzira šta se odabere uzimam minimalno dvi majice
ne kužim, to su njegove boje crno tjelo i bili drob.. mislin nije greda i u negativu je isto prepoznatljiv samo.. radija sam dio života u grafici pa nekako neke stvari mi ne idu.. profi deformacija, nemaveze bezobzira šta se odabere uzimam minimalno dvi majice
božemoj ovo su sve ideje koje smo zajednički razradili i uzeli već nečije cliparte, sve je to zajedničko, teški grafički opensors i komunizam 
@glaskoncila, stoji prijedlog
@glaskoncila, stoji prijedlog
Čak i ako se dogodi ovakva situacija:glaskoncILLa je napisao/la: a ako to slucajno ne bude zoletov, onda cu si ja platiti koliko god kosta da mi se to napravi.. :D
?glas: e zole, odakle ti ta slika?
zole: <salje link>
glas: <salje upit vlasniku slike, hoce dopustenje za koristenje>
vlasnik slike: no problem, that will be one million dollar!
glas: wtf?
vlasnik: NO PICTURE FOR YOU!