Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
- glaskoncILLa
Re: Svjedočanstva
m-way materijal. 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
ipernar, bi li ti možda, obogaćen svim ovim iskustvom, bio voljan u stvaranju nekog troubleshootinga na HOW-u.ipernar je napisao/la:Neko vrijeme sam prestao brojit ekipu koju sam bacil na Linux, ali jucer sam imao jednu instalaciju i danas sam toj istoj frendici podesio Huawei E1752 broadband modem. igrom slučaja radio sam tutorial za taj na youtube, pa je konfiguracija bila mačji kašalj.
Više ni ne brojim te instalacije, ovo pišem samo da znate da rat ide dalje!
Ideja je sljedeća:
1) staviti na hrpu sve češće probleme s kojima se susreću korisnici Linuxa (prilikom instalacije ili za vrijeme upoznavanja);
2) sistematizirati sve to i napraviti hijerarhiju;
3) napraviti Wizard koji bi omogućio lako pronalaženje rješenja tih problema nakon odgovaranja na par pitanja;
Već duže planiram takvo što, samo što bih trebao pomoć, pogotovo oko prve točke baš od ljudi koji su prošli XYZ instalacija i susreli se sa svim mogućim i nemogućim
Što misliš?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- ipernar
- Kontakt:
Ako si za idemo 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
- vuksamotnjak
i ja imam nekog iskustva s instalacijama xD svaki tijedan instaliravam izponova sve xD
Polako mi se moram priznati već i neda, al et uporan sam ja
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
- Soul_Sample
to je kletva linuxa. kao na windowsima treba stalno reinstall jer se nešt strga ili ih dotuku virusi. mislim da u životu nisam reinstalirao OS tako često kao što ga reinstaliram otkako sam na linuxu. treba isprobati ovo, pa nova distra, pa ovo pa ono. nikad miran. instaliraš windowse i tamo nema novosti po 10 godina, barem si miran što se tog tičevuksamotnjak je napisao/la:i ja imam nekog iskustva s instalacijama xD svaki tijedan instaliravam izponova sve xD
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- glaskoncILLa
dvije rijeci; debian testing.Soul_Sample je napisao/la: to je kletva linuxa. kao na windowsima treba stalno reinstall jer se nešt strga ili ih dotuku virusi. mislim da u životu nisam reinstalirao OS tako često kao što ga reinstaliram otkako sam na linuxu. treba isprobati ovo, pa nova distra, pa ovo pa ono. nikad miran.
...."Have you mooed today?"...
Ja isto tako i onda zapeo na ubuntuu gdje sve radi bez po muke... oni koji se vole igrati sa os-om umjesto sa programima neka uzivaju, barem imaju izboraSoul_Sample je napisao/la: to je kletva linuxa. kao na windowsima treba stalno reinstall jer se nešt strga ili ih dotuku virusi. mislim da u životu nisam reinstalirao OS tako često kao što ga reinstaliram otkako sam na linuxu. treba isprobati ovo, pa nova distra, pa ovo pa ono. nikad miran. instaliraš windowse i tamo nema novosti po 10 godina, barem si miran što se tog tiče
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- ipernar
- Kontakt:
Ma ja sam svoj 4 puta reinstalirao dok nije napravljeno da sve štima kak spada... 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- ipernar
- Kontakt:
Frend je došao kod mene doma da spava na par dana, i ja mu velim da ak se hoće spajat na lokalnu mrežu itd... da mora na linux...
I samo sam mu zgrabil laptop njegov, dal mu svoj netbook i bacam ga sad na Linux
I samo sam mu zgrabil laptop njegov, dal mu svoj netbook i bacam ga sad na Linux