Imao sam jednu neuspješnu instalaciju Linuxa u Studentskom domu na Savi. Kažem neuspješnu jer nisam uspio namjestiti zvuk i mrežu. Ipak netko drugi je umjesto mene to napravio (brat od cimerice od te cure), tako da sam ja samo naknadno došao prebacit njene stvari sa mog eksternog harda nazad k njoj. Eto, tako smo (zajednički), obavili još jednu migraciju!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
ipernar je napisao/la:Imao sam jednu neuspješnu instalaciju Linuxa u Studentskom domu na Savi. Kažem neuspješnu jer nisam uspio namjestiti zvuk i mrežu. Ipak netko drugi je umjesto mene to napravio (brat od cimerice od te cure), tako da sam ja samo naknadno došao prebacit njene stvari sa mog eksternog harda nazad k njoj. Eto, tako smo (zajednički), obavili još jednu migraciju!
ajde da se malo preseravam, to sam bil ja
no, sad bar znamo da su ove tvoje price o "stavljanju" linuxa curama istinite. samo, ak si ga i drugima tak "metnul" jao si ga tebi
igadmile je napisao/la:ajde da se malo preseravam, to sam bil ja
no, sad bar znamo da su ove tvoje price o "stavljanju" linuxa curama istinite. samo, ak si ga i drugima tak "metnul" jao si ga tebi
Buraz pa tak se radi, zajedno smo jači...
Svi za Linux, Linux za sve!
ja ne mogu ne pomislit na onu Sandijevu pjesmu Ljubav za sve kad god vidim ime stranice. I onda mi pjesma bude u glavi 3 dana i svaki put malo više prolupam
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!!
ipernar je napisao/la:Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!!
Vjerujem da nakon idućih izbora nitko neće moći formirati vlast bez moje ruke, pa će naša gradska četvrt biti prva koja će silom prilika prijeći u potpunosti na Linux haha
Treba nadglasati ološ, odnosno prisiliti ih da donose odluke u korist ljudi...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
ipernar je napisao/la:Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!!