Svjedočanstva

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Svjedočanstva

Post Postao/la Suko »

4ndY je napisao/la:Što onda, pokrećemo radnu akciju? :mrgreen:

Evo, ovdje su detaljna uputstva da ne offtopičarimo na ovoj temi. :roll:
Uskočiti ći ti ja samo kad malko sredim gužvetinu na poslu.
Ovih dana me baš zatrpalo.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Imao sam jednu neuspješnu instalaciju Linuxa u Studentskom domu na Savi. Kažem neuspješnu jer nisam uspio namjestiti zvuk i mrežu. Ipak netko drugi je umjesto mene to napravio (brat od cimerice od te cure), tako da sam ja samo naknadno došao prebacit njene stvari sa mog eksternog harda nazad k njoj. Eto, tako smo (zajednički), obavili još jednu migraciju!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
igadmile

Post Postao/la igadmile »

ipernar je napisao/la:Imao sam jednu neuspješnu instalaciju Linuxa u Studentskom domu na Savi. Kažem neuspješnu jer nisam uspio namjestiti zvuk i mrežu. Ipak netko drugi je umjesto mene to napravio (brat od cimerice od te cure), tako da sam ja samo naknadno došao prebacit njene stvari sa mog eksternog harda nazad k njoj. Eto, tako smo (zajednički), obavili još jednu migraciju!
ajde da se malo preseravam, to sam bil ja :D

no, sad bar znamo da su ove tvoje price o "stavljanju" linuxa curama istinite. samo, ak si ga i drugima tak "metnul" jao si ga tebi :mrgreen:
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Hahaha, il nas ima toliko puno na ovom forumu da smo se počeli sretati i u RL, ili je svijet zbilja mal :mrgreen:

btw nitko se nije na kraju javio na ovu radnu akciju?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

igadmile je napisao/la:ajde da se malo preseravam, to sam bil ja :D

no, sad bar znamo da su ove tvoje price o "stavljanju" linuxa curama istinite. samo, ak si ga i drugima tak "metnul" jao si ga tebi :mrgreen:
Buraz pa tak se radi, zajedno smo jači...

Svi za Linux, Linux za sve!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

ipernar je napisao/la:
igadmile je napisao/la:ajde da se malo preseravam, to sam bil ja :D

Buraz pa tak se radi, zajedno smo jači...

Svi za Linux, Linux za sve!
ja ne mogu ne pomislit na onu Sandijevu pjesmu Ljubav za sve kad god vidim ime stranice. I onda mi pjesma bude u glavi 3 dana i svaki put malo više prolupam rofl
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=WAtlG60qaS4
zole052

Post Postao/la zole052 »

ipernar je napisao/la:Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!! :D

Legenda, trebalo bi te upoznat prejak si :thumbs2
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

E Zole, zamisli ovi kaj žive u ZGu mogu i glasat za mene kad su izbori.... hahahah
http://stenjevecmojkvart.blog.hr/

Vjerujem da nakon idućih izbora nitko neće moći formirati vlast bez moje ruke, pa će naša gradska četvrt biti prva koja će silom prilika prijeći u potpunosti na Linux haha :D

Treba nadglasati ološ, odnosno prisiliti ih da donose odluke u korist ljudi...
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

ipernar je napisao/la:Nije da se hvalim ali spavala je par dana kod mene jedna amerikanka, imala je Acerov netbook sa sobom i naravno bio joj je spor internet, odnosno sve joj je brejkalo, cura je iz Oregona, pa da nebi neki rekli da izmišljam snimio sam je i bacio na youtube!! :D

Hahahahaha :mrgreen: (btw video malo bolesno izgleda :oops: rofl )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Odgovori