Preporuka za filmove

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

coccolino
Spol: M

Re: Preporuka za filmove

Post Postao/la coccolino »

adminivan je napisao/la:
Grof je napisao/la:Meni je bio dobar "Krug", prilično jezovito...(ili sam ja godinama smekšao :D )
Krug je meni jedan od najstrašnijih horora, barem sam ga ja tako doživio. Ali inače većina za njega kaže da nije uopće strašan.
Iskreno,meni je krug malo smiješan film. Počinjem se zabrinjavati, da nije nešto u redu sa mnom??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
carpe diem
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Od crtića:

Spongebob... :D

od filmova, ajoj....

Paris, Texas....onako fina dramica Wim Wendersa
Matrix - e da ...film postavlja dobra pitanja (meni su sva 3 dobra)
ima toga još, samo se ne mogu sjetiti
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Donie Darko - Ili ti je genijalan, ili ga mrziš !
Tko nije gledao - obavezno!!!
Sad sam prije neki dan gledao Juno. Dobar skroz. Odlična muzika. Tema izgleda glupo, radi se o curi koja zarudni u dobi od 16 god. ali je film toliko otkačen, i muzika je genijalna da ga treba viditi.
Egzorcizam Emilly Rose što se tiče horora. Radi se o stvarnom događaju i kada vidiš kako je to izgledalo smrzneš se!! Istina, gledao sam to u kinu, i ne znam jel tako kad ga gledaš doma, al' ko voli horore preporučam !
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Suko je napisao/la:Egzorcizam Emilly Rose što se tiče horora. Radi se o stvarnom događaju i kada vidiš kako je to izgledalo smrzneš se!! Istina, gledao sam to u kinu, i ne znam jel tako kad ga gledaš doma, al' ko voli horore preporučam !
Dobar film, nešto kao modernija verzija legendarnog Exorcista. btw, nisam znao da je po stvarnom događaju :o :?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Markec

Post Postao/la Markec »

Meni se sviđa the war of the world
najbolji je onaj u kojem glumi cruise(spielbergov)
inace imamjos 2 starija koji su isto dobri, ali nazalost moram pristimati titlove.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

adminivan je napisao/la:
Suko je napisao/la:Egzorcizam Emilly Rose što se tiče horora. Radi se o stvarnom događaju i kada vidiš kako je to izgledalo smrzneš se!! Istina, gledao sam to u kinu, i ne znam jel tako kad ga gledaš doma, al' ko voli horore preporučam !
Dobar film, nešto kao modernija verzija legendarnog Exorcista. btw, nisam znao da je po stvarnom događaju :o :?
Mislim da je inspirirano stvarnim događajem! No, u filmu se uvijek pretjera. ;)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

coccolino je napisao/la:Imam jedno pitanje za sve.
Da li je itko u zadnje vrijeme pogledao neki horor u kojem se baš us*a od straha? Ajde molim vas ako jest neka mi napiše koji je to horor. U zadnje vrijeme ne mogu naći ništa toliko strašno kao npr "Djeca kukuruza" ili slično što su bili strašni horori. Ovi novi su mi presmješni

THE GRUDGE e to je jedan od dobrih horora. Ako možete nabavite japansku verziju jer je strašnija od ove komercijalne američke

Exorcist III (pun ostrašniji od jedinice), Hostel.

Inače pogledajte Saw, Donnie Darko (fantastično), Heavy Metal i Heavy metal 2000 (oba crtiči, ali za odrasle i garnatiram da nečete zažaliti).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

iiiiiiiiii, Hevy Metal....fakat, gdje si to izvukao. TO sam gledao ko klinac kada dok sam još išao u osnovnjak. Niko nije znao kakav je to crtić. NO genijalan je...
coccolino

Post Postao/la coccolino »

shrike je napisao/la:
coccolino je napisao/la:Imam jedno pitanje za sve.
Da li je itko u zadnje vrijeme pogledao neki horor u kojem se baš us*a od straha? Ajde molim vas ako jest neka mi napiše koji je to horor. U zadnje vrijeme ne mogu naći ništa toliko strašno kao npr "Djeca kukuruza" ili slično što su bili strašni horori. Ovi novi su mi presmješni

THE GRUDGE e to je jedan od dobrih horora. Ako možete nabavite japansku verziju jer je strašnija od ove komercijalne američke

Exorcist III (pun ostrašniji od jedinice), Hostel.

Inače pogledajte Saw, Donnie Darko (fantastično), Heavy Metal i Heavy metal 2000 (oba crtiči, ali za odrasle i garnatiram da nečete zažaliti).
Hostel sam gledao i presmiješan mi je film. Gledao sam oba dijela tako da mi nije baš nešto. Saw sam gledao 3 dijela, 4 dio valjda postoji ali to nisam još pogledao. Prvi dio je ok ali nakon toga sve je slično tako da i nije nešta.
carpe diem
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Grof je napisao/la:iiiiiiiiii, Hevy Metal....fakat, gdje si to izvukao. TO sam gledao ko klinac kada dok sam još išao u osnovnjak. Niko nije znao kakav je to crtić. NO genijalan je...
Onda moraš pogledat heavy metal 2000. Meni su ti crtići zakon jer ima puno stvari iz stripova. Neke su stvari doslovna kopija (stil, tema, radnja). Kako ja volim stripove, čitava stvar mi je jednostavno zakon.

E ima ,jedan ludi film, svi morate gledat. Videodrome.

Sad sam se još sjetio ovih: Oči širom zatvorene, Full metal jacket, clockwork orange.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori