flash plugin problem
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
PRAVILA ZA NOVE KORISNIKE LINUXA!
Prije otvaranja bilo kakve diskusije svaki novi korisnik u svijetu Linuxa obavezan je učiniti sljedeće korake:
Pročitati ove tekstove iz naše Wikipedije:
- Sve uvodne tekstove Linuxa za početnike (njih 5)
- Sve što trebate znati o radu s diskovima
- Pročitati ovu temu za početnike
- Pokušati pronaći riješenje problema u Enciklopediji znanja
Nakon toga korisnik smije otvoriti temu s naslovom svog problema uz obaveznu naznaku Linux distribucije koju koristi u formi:
[Linux distribucija, broj verzije, grafičko okruženje]: Naslov problema
U prvom postu korisnik obavezno mora odgovoriti na ova pitanja:
- Da li ima instalirane Windowse?
- Što ga je motiviralo na instaliranje i korištenje Linux distribucije?
- Obavezno je potrebno navesti specifikacije hardvera (Ime Laptopa, tip procesora, grafičke i mrežne kartice, količina RAM-a i diska)
Bez učinjenih ovih prvih koraka, na teme se neće odgovarati i one će biti izbrisane s foruma!
flash plugin problem
koristim ovaj zadnji ubuntu i kada odem na youtube da pogledam nešto svako malo mi javlja da adobe flash plugin has crashed ,instalirao sam u početku one pluginove koje me tražio a ovo mi se dešava svako malo ,malo radi malo ne i nekako mi je mozzila sva usporena
tražim pomođ
tražim pomođ
Re: flash plugin problem
otiđi na adobeov sajt i skini zadnju verziju flash playera i sve će ti radit 
evo probao uzeo sam neku 9+ mislim da je to zadnja, nikakva promjena , tek sam nekidan prešao na linux na xp mi je vrtio više filmiča odjednom bez problem ovdje sa jednim se bori 
A di si tu staru verziju naso, 10.1 je zadnja, skini je ovdje http://get.adobe.com/flashplayer/tomaca je napisao/la:evo probao uzeo sam neku 9+ mislim da je to zadnja...
Ili iz repozitorija sa naredbom:
Kod: Označi sve
sudo apt-get install adobe-flashpluginNije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jesam i to i update sam napravio sva je usprena, a tamo na stranici adobea traže verziju ja nemam pojma koju verziju imam znam da je ova zadnja ubuntu .
još sam malo i nafrizirao mozzilu i ništa totalno je spora
još sam malo i nafrizirao mozzilu i ništa totalno je spora
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
A koliko RAM-a imaš na kompu i koji je procesor?
acerov je 5315 aspire
1giga rama
1.8
ne snalazim se na linuxu di da provjerim, neznam koji me k.... uopče tjero da stavljam taj linux
problem je sa tim pluginovima stranice okreče kako treba problemi počinju sa filmičima svako malo je srušen pa mi se pojavljuje dolje desno ikona za plugin kada je otvorim na vrhu stoje dvije opcije oni koji se koriste i svi pluginovi ja kada otvorim ove koji se koriste ne pokazuje mi ni jeda a kad odem na sve da instaliram ove koji mi trebaju javlja mi da ih več imam
1giga rama
1.8
ne snalazim se na linuxu di da provjerim, neznam koji me k.... uopče tjero da stavljam taj linux
problem je sa tim pluginovima stranice okreče kako treba problemi počinju sa filmičima svako malo je srušen pa mi se pojavljuje dolje desno ikona za plugin kada je otvorim na vrhu stoje dvije opcije oni koji se koriste i svi pluginovi ja kada otvorim ove koji se koriste ne pokazuje mi ni jeda a kad odem na sve da instaliram ove koji mi trebaju javlja mi da ih več imam
- Suko
- Site Admin
Sad lijepo u Synapticu deinstaliraj sve što ima Flash u nazivu.
Onda lijepo instaliraj paket koji se zove:
ubuntu-restricted-extras
Ako to ne bude valjalo, javi.
ubuntu-restricted-extras
- Suko
- Site Admin
Sad lijepo u Synapticu deinstaliraj sve što ima Flash u nazivu.
ubuntu-restricted-extras
ubuntu-restricted-extras
imao sam onaj extras od prije ali sam ipak sve napravio ponovo restarto komp sve je ostalo isto ali sada nemam ni zvuka
zvuk sam riješio
zvuk sam riješio