uglavnom, pricaju da je do softwarea, to s antenom...ali ja imam taj soft gore i meni ne pada signal...
stoga pretpostavljam da je do hardwarea...
vidit cemo sta ce rec
Moderator/ica: Moderatori/ce

Evo jedan takav:kvaju je napisao/la:Jedina stvar koju mogu tvrdit bar koliko sam vidio dosad tih nekih uber mobitela, niti jedan nema touch kao iphone, gladak, osjetljiv, brz..
To je istina. Mislim da nema osobe koja ne posjeduje bilo što ilegalno. Može se netko hvaliti kako ima originalan Windows, a na njemu ima 100 GB glazbe skinute s torrenta. Ili netko imati kupljen Playstation, a svejedno posjeduje zavidnu kolekciju igara koju je sam skinuo i spržio..meema je napisao/la:uglavnom, moraliziranja oko toga je li legalno ili nije, mi idu na dupe van...jer se dam kladit, da svi mi doma imamo nesto ilegalno - bilo film, bilo muziku, bilo OS, bilo sta...nesto ce se nac sto nije legalno...tako da mi je to smjesno..tko ne zeli, ne JB ga i ima posve legalan uredaj i to je to...
ima ga u varaždinu u tele 2 centru ali nema cjenu.brijem izložebeni primjerakMarkec je napisao/la:Ljudi ja htio danas ujutro kupiti u Zagrebu HTC Desire, posjetio pet tele2 pordajna mjesta u centru zagreba, iblerov trg. trg petra preradoviča, vlaška, importane centar i jos neki i gle nitko ga nema
CIjena uređaja ako ga kupujes samo tako onda je 4000 a na pretplati piše na njihovoj web stranici, ovisi koliko budes odabrao mjeseci i koliko budes trosio mjesecno. Moram reć da izložbeni mobiteli nisu na prodaju, treba pitati imaju li na lageru. Varaždin mi je predaleko, u zg nisam samo išao kupiti mob nego usput i druge stvari obaviti.odin je napisao/la:ima ga u varaždinu u tele 2 centru ali nema cjenu.brijem izložebeni primjerakMarkec je napisao/la:Ljudi ja htio danas ujutro kupiti u Zagrebu HTC Desire, posjetio pet tele2 pordajna mjesta u centru zagreba, iblerov trg. trg petra preradoviča, vlaška, importane centar i jos neki i gle nitko ga nema