Mudro zboriš.zole052 je napisao/la:Ajde gigolo, i ti i smike potencirate svadju... znao sam da ce doci do toga odmah nakon onog tvog posta gdje si krenuo sa te suko nevoli ili kako vec, ne kuzim zasto si imo potrebu to reci ali eto desilo se, nemoj sada ponovo da nestanes sa foruma ko prije, samo ti pomagaj ljudima gdje znas... dosta sada sa time, pocnite sa malo konstruktivnijim temamaOdite se na bugov forum svadjati ako bas osjecate potrebu
Rasprave o politici
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
Gigolo
Re: Linux i politika
Simke i Gigolo, molio bih Vas da ovakve prepirke izvodite unutar privatnih poruka. Ne moraju drugi čitati ovakve članke 
Fala, mod.
Fala, mod.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Ajde pokazite da smo mi Linuxasi pozitivne osobe.
Nemojte trolati i ne hranite trolove!
Budite konstruktivni.
Nemojte trolati i ne hranite trolove!
Budite konstruktivni.
-
Gigolo
Tako je prijatelju!! Apeliram na članove da ne čitaju ove postove. Grofe, reci mi, molin te, kako si uspija dobiti crvena slova? Meni sa ove tipkovnice izlazu samo crna!!Grof je napisao/la: Ne moraju drugi čitati ovakve članke
Ja imam gumbić Boja fonta (zadnji gumbić u nizu).Gigolo je napisao/la:Tako je prijatelju!! Apeliram na članove da ne čitaju ove postove. Grofe, reci mi, molin te, kako si uspija dobiti crvena slova? Meni sa ove tipkovnice izlazu samo crna!!Grof je napisao/la: Ne moraju drugi čitati ovakve članke
-
Gigolo
Al je zaspamana ova tema. Idemo na izvornu ideju. Definitivno treba politički djelovati u korist Linuxa. Ima li ko konkretan prijedlog, za osnivanje kakve političko-promidžbene udruge ili takvo šta?
Gigolo je napisao/la:Al je zaspamana ova tema. Idemo na izvornu ideju. Definitivno treba politički djelovati u korist Linuxa. Ima li ko konkretan prijedlog, za osnivanje kakve političko-promidžbene udruge ili takvo šta?
www.linuxzasve.com
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Ja planiram baš onak pol opciju napravit koja bi se bavila prlično širokim rasponom tema, uvođenje linuxa u državnu dministraciju bi bila jedna od njih.
Već imam i ekipu dobru, samo bi je htjeo još više!
Već imam i ekipu dobru, samo bi je htjeo još više!
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
nevidim smisao. to se treba da vidi.Grof je napisao/la:Simke i Gigolo, molio bih Vas da ovakve prepirke izvodite unutar privatnih poruka. Ne moraju drugi čitati ovakve članke
Fala, mod.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.