skvisca imal od 3 mjeseca bez diranja,kupil novi laptop imal skvisca 3 tjedna pa stavil sid repoe pa bil prisilan raditi reinstall 4 puta i u 2 mjeseca arch reinstaliral 2 puta dok je na desktopu debian bez diranja 2 godine
Nisam ljubitelj čistih reinstalacija jer bi je to gubitak vremena. Trebam računalo za rad, a ne za prčkanje. Upravo zato mi savršeno odgovara rolling release.
I prije sam radio uvijek upgrade, bez čiste reinstalacije, no to se znalo zakomplicirati. Nadam se da će mi Arch pružiti tu mogućnost...
Otkad sam presao na PCLOS nisam reinstalirao. Znaci, skoro godinu dana. Iako me zanima u kojoj je fazi sad Ubuntu pa cu ga staviti na komp na poslu. Na tom kompu cesto eksperimentiram i svakih dva-tri mjeseca zna biti reinstall.
A i duzan sam jednu instalaciju Debiana, pa ce biti i to.
Uglavnom, na svom laptopu ne reinstaliram, ali na poslu volim brljati i isprobavati.
Svakih nekoliko mjeseci 3-4-5-6... kada sam zeljan neke promjene u zivotu
Sada nisam vec odavno, mogo bi malo kde isprobati da vidim kako mu ide, nisam ga dirao od ver 4.3 samo jos neznam da li mint 10 kde ili mepis 11 ali ni jedan jos nije izaso tako da sam miran
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.