Ubuntu krade novac od GNOME projekta!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ubuntu krade novac od GNOME projekta!
http://gburt.blogspot.com/2011/02/bansh ... buntu.html
Slušam Linux Action Show i kada su krenuli pričati o ovoj vijesti prvo nisam mogao vjerovati, no sada kada sam proguglao našao sam ovaj post, vidim da je i OMG Ubuntu potvrdio priču:
http://www.omgubuntu.co.uk/?p=9343
Ovo je valjda pobjednik u gluposti za kategoriju "pilim granu na kojoj sjedim".
Sjedi Ubuntu, zaslužio si jedinicu.
Slušam Linux Action Show i kada su krenuli pričati o ovoj vijesti prvo nisam mogao vjerovati, no sada kada sam proguglao našao sam ovaj post, vidim da je i OMG Ubuntu potvrdio priču:
http://www.omgubuntu.co.uk/?p=9343
Ovo je valjda pobjednik u gluposti za kategoriju "pilim granu na kojoj sjedim".
Sjedi Ubuntu, zaslužio si jedinicu.
-
Lutherus
Re: Ubuntu krade novac od GNOME projekta!
sramota.više nijednome zainteresiranome neću preporučiti ubuntu.idemo odam na suse i debian
Zato Ubuntu i prelazi na Unity, nakon što je godinama koristio GNOME i temeljem njega između ostaloga postao popularna i omiljena distra kod početnika, sada se prema njemu ponaša kao prema staroj kanti 
A pitanje je koliko će korisnici zavoljeti taj Unity na ne-netbook i ne-tablet računalima.
A pitanje je koliko će korisnici zavoljeti taj Unity na ne-netbook i ne-tablet računalima.
-
Lutherus
ništa,krajne vrijeme da Mark promjeni ime u Marko Shoutamouth
ali pitanje je i koliko će se smanjiti postotak ne-netbook i ne-tablet računala.. odnosno koliko će se povećati postotak netbooka i prvenstveno tableta..Grof je napisao/la:A pitanje je koliko će korisnici zavoljeti taj Unity na ne-netbook i ne-tablet računalima.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Treba vidjeti sto ce biti sa tom vjesti do kraja tjedna... mozda je netko samo bacio bombu da vidi reakcije kao nasa vlada kada jedan dan prodaju hrvatske vode a poslje dva dana kazu da to nisu nikada ni namjeravali.
Nadam se da je to tako
Nadam se da je to tako
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Pa citaj! Banshee ima kupnju mp3-ca preko amazona i ubuntua. Sada ovi iz canonicala su rekli da ako oce biti ukljuceno prodaja preko amazona onda moraju davati 75% ili tako nesto canonicalu a inace te pare idu gnome projektu. Sada ako ovi ne zele iskljuciti amazon store ili davati skoro sve pare sto se zarade onda ce u ubuntuu u bansheeu iskljuciti amazon store, cak po necijim tekstovima onemoguciti amazon store.csx je napisao/la:gdje piše da krade?
Zivi bili pa vidjeli razvoj dogadjaja ali iskreno malo nezgodna situacija...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
csx
koliko sam ja vidio oni su imali želju uzeti sebi 75%, no ovi su jednoglasno odbili "ponudu" i amazon store ce po defaultu biti onemogucen (iako se moze lagano omoguciti kak pise na blogu)
kad sam procitao naslov teme mislio sam da su ovi izvršili kakvu oružanu pljačku a ne da su dali samo prijedlog koji nije prošao ...
kad sam procitao naslov teme mislio sam da su ovi izvršili kakvu oružanu pljačku a ne da su dali samo prijedlog koji nije prošao ...
- pootzko
- Spol: M
- Kontakt:
mda, valent voli senzacionalne naslovne
s tim da su canonical svejedno smradovi
s tim da su canonical svejedno smradovi
...I put on my robe and a wizard hat...