Rasprave o politici

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Re: Linux i politika

Post Postao/la 4ndY »

odin je napisao/la:odlučil sam da se više neću uznemiravati na odluke koje donosu hrpa nepismenih budala sa kupljenim diplomama
Treba uzeti u obzir da oni u većini slučajeva usklađuju zakonsku regulativu s onom iz EU... bez pol mozga :zvizdi
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

koje tumače onak kak njima odgovara.
gle slična stvar ti je sa autom u sustavu pdv-a.
svaka porezna uprava tumači zakno drukčije a on je samo jedan
Yeti

Post Postao/la Yeti »

odin je napisao/la:odlučil sam da se više neću uznemiravati na odluke koje donosu hrpa nepismenih budala sa kupljenim diplomama
Meni se cini da ima jako puno istomisljenika, ja se nikad ni nisam previse zamarao jer iz ove situacije zapravo nema brzog izlaza i dovidenja... Htjeli su eu, a sad na kraju em budemo propali zbog guranja nosa tam di nam netreba bez razmisljanja i nebudu nas u eu primili jer naravno netrebaju propalitete... kava
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
ipernar
Kontakt:

Osnivanje stranke koja želi uvesti Linux u državnu upravu

Post Postao/la ipernar »

Poštovanje svima, eto da najavim da je u petak u 19.30 u Švarcovoj 18 osnivačka skupština stranke, zvat će se 'savez za promjene'. I kao što stoji u naslovu, jedan od programskih ciljeva i je nogiranje Windowsa, i preusmjeravanje novca koji trenutno ide za licence stranoj korporaciji, domaćim razvijateljima i održavateljima open source sustava.

Ako želite doći bacite oko na poziv

http://zelenapolitika.wordpress.com/201 ... -maksimir/

Tekst na temu open source-a

http://zelenapolitika.wordpress.com/201 ... itucijama/
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
iweb
Site Admin

Re: Osnivanje stranke koja želi uvesti Linux u državnu uprav

Post Postao/la iweb »

ipernar je napisao/la:Poštovanje svima, eto da najavim da je u petak u 19.30 u Švarcovoj 18 osnivačka skupština stranke, zvat će se 'savez za promjene'. I kao što stoji u naslovu, jedan od programskih ciljeva i je nogiranje Windowsa, i preusmjeravanje novca koji trenutno ide za licence stranoj korporaciji, domaćim razvijateljima i održavateljima open source sustava.

Ako želite doći bacite oko na poziv

http://zelenapolitika.wordpress.com/201 ... -maksimir/

Tekst na temu open source-a

http://zelenapolitika.wordpress.com/201 ... itucijama/
jel to tvoja ideja ili?
Lutherus

not again.već vidim topic od 20 stranica svađe.
ipernar
Kontakt:

Post Postao/la ipernar »

Ne, to je ideja koja se već dugo vrti, ali sam ju ja prihvatio i primio se posla.
Zadnja izmjena: ipernar, dana/u 25 tra 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

odin je napisao/la:not again.već vidim topic od 20 stranica svađe.
dear vračara, can you tell me the future? rofl
Lutherus

ipernar je napisao/la:Ne, to je ideja koja se već dugo vrti, ali sam ju ja prihatio i primio se posla.
za tvoju informaciju cijeli HQ HSLS-a je na debianu i većina ogranaka je debian/ubuntu tak da ovo baš i nije nekaj revolucionarno,a i jedna od točaka HSLS-a je uvođenje open source softwarea i javnu upravu i školstvo.

@iweb

uvijek je tako.samo pogledaj linux i politika,neki ipernar se muva po prosvijedima,vjerujete li u boga,....

dear vračara, can you tell me the future? rofl[/quote]
prvo rolaj perception,charismu i whisdom
iweb
Site Admin

Post Postao/la iweb »

Odine, da, svaki put kad bude nešto o politici ili nečemu o čemu ima različitih mišljenja, da, bude svađe. Ja ću zato samo kava
Zaključano