Ne znam koliko pratite nogomet...
Ali neka imamo i ovu temu.
U prvom postu, iskoristiti ću priliku i čestitati AC Milanu na 18. naslovu!
Forza Milan!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Hmmm, ne pratim nogomet i osobno protiv športa kao športa nemam ništa protiv, ali me živciraju nogometaši jer se ponašaju kao maloumni bahati stvorovi . Od klubova navijam za Barcelonu i Liverpool. Real i Manchester ne mogu smisliti
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
retsum je napisao/la:Hmmm, ne pratim nogomet i osobno protiv športa kao športa nemam ništa protiv, ali me živciraju nogometaši jer se ponašaju kao maloumni bahati stvorovi . Od klubova navijam za Barcelonu i Liverpool. Real i Manchester ne mogu smisliti
Djelim tvoje mišljenje glede četri kluba koje si naveo
Ja još Milan stavim među good guys
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Molim pištolj da se upucam... A onda molim da me netko još dodatno upuca...
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
iForce je napisao/la:omg..
fakin nogomet i na linux forumu...
Get a life
iForce je napisao/la:omg..
fakin nogomet i na linux forumu...
Get a life
I have...
But this fucking socker is everywhere...
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.