Slika na LZS majicama (Dizajn majica)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Slika na LZS majicama (Dizajn majica)
Ma mislim, obožavam tiskare koje kao sve mogu dok ne dobiju materujal. Onda odjednom se više ništa ne može kako je planirano.
Mali logo je bez veze.
Mali logo je bez veze.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mozda nemaju tako veliko sito?Iako me to malko cudi.
Inace, bas me iznenadjuje da vam se svidjaju ove grunge majice. Ja sam ih radio cisto za probu.
Koliko vidim svi ste za takvu majicu?
Ako jeste ja cu sjesti i nacrtati jednu konacnu, a kad se dogovorimo oko natpisa, uklopim natpis i mozemo tiskati slijedeci tjedan.
Ako netko nije za grunge verziju majice neka kaze. Da ne ispadne da smo na silu uvalili ove.
Ima puno elemenata oko crtanja i lakse mi je ako crtam samo jednu temu.
Ali ako hocete, mogu nacrtati i par prijedloga slicnih onima koje sam na pocetku crtao.
Inace, bas me iznenadjuje da vam se svidjaju ove grunge majice. Ja sam ih radio cisto za probu.
Koliko vidim svi ste za takvu majicu?
Ako jeste ja cu sjesti i nacrtati jednu konacnu, a kad se dogovorimo oko natpisa, uklopim natpis i mozemo tiskati slijedeci tjedan.
Ako netko nije za grunge verziju majice neka kaze. Da ne ispadne da smo na silu uvalili ove.
Ima puno elemenata oko crtanja i lakse mi je ako crtam samo jednu temu.
Ali ako hocete, mogu nacrtati i par prijedloga slicnih onima koje sam na pocetku crtao.
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
I prošle godine je isto rečeno (ako se ne varam) da motiv ne smije premašiti neka mjerila. Znači, grunge majica se može napraviti bez problema, samo ne može biti od ruba do ruba majice. Znači, neće to biti motiv 5x5cm nego će biti malo manjih dimenzija nego što je na slici. Usput, ako netko misli da se može proći jeftinije neka da link ili broj telefona pa ćemo provjeritiGrof je napisao/la:Ma mislim, obožavam tiskare koje kao sve mogu dok ne dobiju materujal. Onda odjednom se više ništa ne može kako je planirano.
Mali logo je bez veze.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
pa kolko ja vidim, majica nije od ruba do ruba...ne znam...
meni se svida takva kakvu je suko stavio, bas takva
moze jedino jos HOW na leda, a i ne mora...
u svakom slucaju, ja hocu takvu majicu pa makar me izasla 100kn
meni se svida takva kakvu je suko stavio, bas takva
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

Ma bio bi grijeh ne napraviti tako dobru majcu, cim sam vidio prvi primjer zaljubio sam semeema je napisao/la: meni se svida takva kakvu je suko stavio, bas takvamoze jedino jos HOW na leda, a i ne mora...
A sto se tiskare tice trebalo bi ih tocno pitati koliko cm od rubova majce mogu napraviti logo. Nekih 3-4-5cm bi bilo ok a 1-2 bi bilo super
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
kaj je sad zapelo ;(
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- Suko
- Site Admin
Evo vec dva dana crtam finalnu verziju majice. (Vec sam tri obrisao i krenuo ispocetka.
)
Ja se nadam da cu danas biti gotov.
Onda ce se ponovno pokrenuti masinerija.
Ja se nadam da cu danas biti gotov.
Onda ce se ponovno pokrenuti masinerija.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
I meni se sviđa.. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.