Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Narudžbe majica
ma strukirane xD
- Abzeenth
- Site Admin
Nije dobro pijan pisat po forumuSokac je napisao/la:ma strukirane xD
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
ma zadnja 2 tjedna sam lud xDAbzeenth je napisao/la:Nije dobro pijan pisat po forumuSokac je napisao/la:ma strukirane xD
- kova-ng
Šokac, mogao bi kad budu gotove majice, uslikat koju i poslat sliku pa da vidimo kak izgleda
naravno, ak nije problem kava
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
naravno, očekujem da će biti u utorak gotove pa ću ih odmah tada i preuzeti.kova-ng je napisao/la:Šokac, mogao bi kad budu gotove majice, uslikat koju i poslat sliku pa da vidimo kak izgledanaravno, ak nije problem kava
krasno, taman na sastanak navecer doneses
:*
..finding beauty in the dissonance..
Kad je zadnji rok za uplate majica? jer sam još par dana u velikoj gužvi pa neću stići uplatiti dok je radno vrijeme fine/pošte. Inače bih uplatil preko netbankinga, ali trenutno sam prazan (dok mi idući tj plaća ne sjedne), pa moram klasičnim putem i gotovinom platiti...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
A bilo bi dobro što prije. U biti, neću slati majice osobama koji nisu uplatile (nemojte se ljutit, mjera sigurnosti
)
Molio bih sve one koji su crveni i žuti na listi, a platili su do pon do 14h da mi se jave zajedno sa:
iznos uplate
opis plaćanja
lista: http://goo.gl/7GT0I
Također, zadnja informacija oko majica je da sutra ide na tisak (danas su im kasno stigle majice) te sutra ide tiskanje. Vrlo vjerojatno da će sutra biti i sve gotovo, a ovisno o transportu majice će doću kod mene u čet ili najkasnije u petak. To za vas znači da vas majice mogu očekivati od subote, a najkasnije bi trebali dobiti do srijede (to će ovisiti o hrv. pošti).
Molio bih sve one koji su crveni i žuti na listi, a platili su do pon do 14h da mi se jave zajedno sa:
iznos uplate
opis plaćanja
lista: http://goo.gl/7GT0I
Također, zadnja informacija oko majica je da sutra ide na tisak (danas su im kasno stigle majice) te sutra ide tiskanje. Vrlo vjerojatno da će sutra biti i sve gotovo, a ovisno o transportu majice će doću kod mene u čet ili najkasnije u petak. To za vas znači da vas majice mogu očekivati od subote, a najkasnije bi trebali dobiti do srijede (to će ovisiti o hrv. pošti).
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Molio bih sve one koje su crvene (žutih više nema) da mi se jave ako su platili. Također, ako nije problem da što prije platite - to ćete prije majice dobit 
Na žalost, ne mogu prije subote, ali ću platiti, naravnoSokac je napisao/la:Molio bih sve one koje su crvene (žutih više nema) da mi se jave ako su platili. Također, ako nije problem da što prije platite - to ćete prije majice dobit
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...