drone je napisao/la:Mint se pretvara u Ubuntu, a Ubuntu ne znam u što, to treba još vidjeti
Pa Mint i je Ubuntu doduše sa kodecima ali je idalje Ubuntu.
A nemoj tako.. Mint je razvio vlastiti Software Centar, Mint Menu, Mint Nanny, Mint Backup, Desktop Configuration alat, i još neke alate, pa zbog toga zaslužuje poštovanje..
Samo eto, umjesto da isprave Ubuntu-ove bugove, oni ih još nadodaju..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Mint je bio ono što je Ubuntu trebao biti odmah. Skoro pa savršen desktop linux. Nažalost više nije tako, Mint se jednostavno pokvario. Bio je izvrstan desktop Linux, više nije tako dobar. Možda je ovo manji kiks, dogodi se. Ne kažem da je loš, ali bio je bolji. Nisu ga dovoljno ispeglali, istjerali bagude, možda im ponestaje entuzijazam, ne znam, ali nije to više Mint na kakav smo navikli.
Dobro da sam archer
Pa Mint je zestoko u migraciji na Debian.
Jos malo pa ce biti Debian based.
Nemojte jos Mint otpisivati.
Shvatili su i oni da im Ubutnu nece vise biti dobra baza i da treba traziti dalje.
drone je napisao/la:Mint je bio ono što je Ubuntu trebao biti odmah. Skoro pa savršen desktop linux. Nažalost više nije tako, Mint se jednostavno pokvario. Bio je izvrstan desktop Linux, više nije tako dobar. Možda je ovo manji kiks, dogodi se. Ne kažem da je loš, ali bio je bolji. Nisu ga dovoljno ispeglali, istjerali bagude, možda im ponestaje entuzijazam, ne znam, ali nije to više Mint na kakav smo navikli.
Dobro da sam archer
sve što si napisao se može napisati i za ubuntu, tako da su svi mintovi podbačaji izravno uzrokovani time što im baza više nije kvalitetna kao prije. svaka nova verzija ubuntua mi se sve manje sviđa, a i donosi više problema nego poboljšanja. mint je samo žrtva toga. isprobao sam i Mint Debian i 11, razlike su i više nego očite, i to u korist Debiana, naravno.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.