Bliži se kupovina laptopa
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Bliži se kupovina laptopa
Sve te nove grafike rade kao zmaj. Nisam probao baš tu, ali neke malo slabije modele nove generacije jesam.
Što se tiče te i3 platforme, radi kao podmazana, provereno.
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
- ujodarko
- Spol: M
hvala za ovaj infofritz62s je napisao/la:Sve te nove grafike rade kao zmaj. Nisam probao baš tu, ali neke malo slabije modele nove generacije jesam.
open code i open mind cijelom čovječanstvu 
ujo, imat ćeš sigurno manje zaje*ancije od mene i mog SiS- a
šta god izabra xD
šta god izabra xD
- ujodarko
eeeeeeh, da....
sis na Končarevoj Nelici oduzeo mi je živaca i živaca...
sada bih neku sigurniju varijantu
...
al sranje (pardoniram se), eto upravo gledam što bih kupio, a da nema neki konflikt s Ubuntuom il Linuxom i ... evo, ukucavam u tražilicu pa se svako malo brecnem, otkrijem kako ovaj-onaj model laptopa ima problem s ovim, drugi s onim, treći s tim i tim... pa sam stvarno sve više na trncima.
Što ako kupim nešto što neće voljeti Linux
sis na Končarevoj Nelici oduzeo mi je živaca i živaca...
sada bih neku sigurniju varijantu
...
al sranje (pardoniram se), eto upravo gledam što bih kupio, a da nema neki konflikt s Ubuntuom il Linuxom i ... evo, ukucavam u tražilicu pa se svako malo brecnem, otkrijem kako ovaj-onaj model laptopa ima problem s ovim, drugi s onim, treći s tim i tim... pa sam stvarno sve više na trncima.
Što ako kupim nešto što neće voljeti Linux
- ujodarko
konkretno pitanje:
koji je od ova dva laptopa bolji za linux?
1. 7741G http://www.protis.hr/products/details/n ... c008/39579
2. 7739G http://www.protis.hr/products/details/n ... c013/47311
koji je od ova dva laptopa bolji za linux?
1. 7741G http://www.protis.hr/products/details/n ... c008/39579
2. 7739G http://www.protis.hr/products/details/n ... c013/47311
ja bi 7739 uzel , upravo zbog nvidia grafičke. A dobiš i 56k modem 
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
da nije modema, nebi ni uzimasumski je napisao/la:ja bi 7739 uzel , upravo zbog nvidia grafičke. A dobiš i 56k modem
- ujodarko
više bi mi BT odgovaraosumski je napisao/la:ja bi 7739 uzel , upravo zbog nvidia grafičke. A dobiš i 56k modem
Najgore mi je što nikako da ponude kombinaciju komponenata koje želim :p
, zapravo, krivo pišem jer ponude oni i BT u nekoj varijanti no onda s lapom ide i Windows koji ne kanim koristiti pa s time ni platiti. Ispade kao da neki dio hardvera ubace jedino kada ubace i određeni OS.
Eh da, a što vam se čini, jel takav Acer ima šanse preživjeti kojih 4-5 godina ili za tu vremensku dužinu trebam gledati neki drugačiji lap?
mojem aceru teče 4. godina i super se drži , osim baterije koja je davno kihnula.
ovo za modem je zaje...
EDIT:
ovaj prvi nema HDMI !?
ovo za modem je zaje...
EDIT:
ovaj prvi nema HDMI !?
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- drone
- Moderator
Ima šanse, evo moj je preživio 3,5 godine i nikakvih problema, baterija skoro kao nova, ali je nisam previše koristio. Je si možda gledao Lenovo? Oni znaju biti robusni i dobri, a često s Linuxom rade dobro.ujodarko je napisao/la:više bi mi BT odgovaraosumski je napisao/la:ja bi 7739 uzel , upravo zbog nvidia grafičke. A dobiš i 56k modem, modem nisam koristio ima već godina i godina...
Najgore mi je što nikako da ponude kombinaciju komponenata koje želim :p
, zapravo, krivo pišem jer ponude oni i BT u nekoj varijanti no onda s lapom ide i Windows koji ne kanim koristiti pa s time ni platiti. Ispade kao da neki dio hardvera ubace jedino kada ubace i određeni OS.
Eh da, a što vam se čini, jel takav Acer ima šanse preživjeti kojih 4-5 godina ili za tu vremensku dužinu trebam gledati neki drugačiji lap?
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch