Pošaljem ti ja pa samo pregledaš.Abzeenth je napisao/la:Ideja nije loša, ali moram odmah napisati da ju ja neću provoditi, dosta mi je bilo stresa s ovim razdvajanjem foruma.
[Dodatak] Hvala za postove
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [Dodatak] Hvala za postove
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
A ja lijepo preveo... 
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Mozemo Sokca zamoliti kad stigne da nadogradi.
ja sam za!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Stavite da glasamo. Ja sam za
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Naravno da hoću. Što se tiče ove opcije, ja sam za.Suko je napisao/la:Mozemo Sokca zamoliti kad stigne da nadogradi.
Mogu stavljat? (tj stavim čim imam uvatim vremena ako nitko nema ništa protiv)
-
fatalni_cevap
meni je palo napamet da predlozim ovo isto, tako da sam za. puno puta se desi da hocu nekom samo zahvalit a glupo opet odgovarat.
Evo za tjedan dana je prva obljetnica ove ideje 
Zaboravilo se je na ovo? Nema veze, ali meni je ideja još aktualna i ok...
Zaboravilo se je na ovo? Nema veze, ali meni je ideja još aktualna i ok...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.