Heroji su zakon ali nakon sto zaigras heroje 5 vise trica nevalja, zato sto je petica toliko bolja jer imas puno vise taktike u borbi, znas koliku ces stetu nanijeti i koji ti je lik sljedeci na redu i moze puno vise taktizirati, odlicna u vezi toga...jjj je napisao/la:Prije da je dobra upravo radi 2D grafike (između ostaloga). Mislim, Heroes III anyone?tuxi je napisao/la:Ja ga igram. Dobra je iako ima 2D grafiku.
Battle for Wesnoth
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Battle for Wesnoth
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Dabome :)zole052 je napisao/la:
Heroji su zakon
Nemoguće da išta učini da trica ne valja, poput vina je - što starija, to bolja :pzole052 je napisao/la:
ali nakon sto zaigras heroje 5 vise trica nevalja,
Primjeri?zole052 je napisao/la:
zato sto je petica toliko bolja jer imas puno vise taktike u borbi
Koji nisu zbunjujući poput citiranog? Uvijek si i znao koliku štetu ćeš nanijeti, poteze lika (heroj/jedinica) sam biraš, pa mi nije sasvim jasno na što si mislio.zole052 je napisao/la:
, znas koliku ces stetu nanijeti i koji ti je lik sljedeci na redu i moze puno vise taktizirati, odlicna u vezi toga...
Pa u trici neznas koliko ces protivnickih jedinica tocno ubiti (cini mi se, nisam davno odigrno), neznas tocno koja ce jedinica biti sljedeca na redu. U petici imas onu traku ispod u kojoj znas tocno koja jedinica kada dolazi na red (osim ako nekako ne promjenis taj redosljed magijom ili vec...) tako da znas ako ova jedinica dolazi prije na red za napad onda ides prije na nju ili kako vec mislis da treba.
Slazem se da trica ima vise sarma ali nakon sto sam probo peticu tesko mi se vratiti upravo zbog borbe bolje napravljene.
Jel ti imas barem nekoliko sati radnog staza u petici da komentiras? Ja se sjecam da sam bio odusevljen nacinom borbe kada sam poco igrati peticu...
Ali sada prijedjimo na temu Battle for Wesnoth
Slazem se da trica ima vise sarma ali nakon sto sam probo peticu tesko mi se vratiti upravo zbog borbe bolje napravljene.
Jel ti imas barem nekoliko sati radnog staza u petici da komentiras? Ja se sjecam da sam bio odusevljen nacinom borbe kada sam poco igrati peticu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- apsurdna
- Spol: Ž
meni je dvojka bila super. puno je teza od svih nastavaka 
there are 10 types of people in the world. those who understand binary and those who don't.
Ma dobro, dobro, znam da off-topičarimo, ali samo par stvari:zole052 je napisao/la:Pa u trici neznas koliko ces protivnickih jedinica tocno ubiti (cini mi se, nisam davno odigrno), neznas tocno koja ce jedinica biti sljedeca na redu. U petici imas onu traku ispod u kojoj znas tocno koja jedinica kada dolazi na red (osim ako nekako ne promjenis taj redosljed magijom ili vec...) tako da znas ako ova jedinica dolazi prije na red za napad onda ides prije na nju ili kako vec mislis da treba.
Znaš koliki dmg imaš, i znaš koliki defense oni imaju - ne nužno zato što negdje piše, već zato što si dobar igrač :), a za red - pa odabireš iduću, kao i protivnik - nema fiksnog rasporeda (odnosno, bar nije bilo), pa mi to nikako nije jasno.
Dakle, on-topično, tko igra Wesnoth online?
-
linux suks
- Spol: M
igram ja ponekada wesnoth online jedino im je random u zescem qrcu 
kaj se tice heroja igrao sam i 1 i 2 i 3 i 4 i 5 i kings bounty koji je preteca svega nevedong a kaj se heroja tice 5 je smece ... bug kod rotiranja mape (mapa se zarotira pointer ostaje pokazivati na mjesto gdje je pokazivao prije rotacije tako da selektiras "negdje dolje ljevo") moral i sreca su totalni faktor magije u qrcu
sjecam se da si u 3 mogao izgubiti sve jedinice i dobiti bitku preko summoniranih elementala.. dobis exp artifekte i heroja jednostavno kupis u taverni... ovdje .. cim ti ubiju yadnju jedinicu sve ode u nepovrat...
daklem 3 rulz 5 nedovrseni dobar pokusaj
tip u 3 ukljucis show all statistic u borbi pod options i mozes procjeniti koliko ces ih pobiti jednim strajkom
kaj se tice heroja igrao sam i 1 i 2 i 3 i 4 i 5 i kings bounty koji je preteca svega nevedong a kaj se heroja tice 5 je smece ... bug kod rotiranja mape (mapa se zarotira pointer ostaje pokazivati na mjesto gdje je pokazivao prije rotacije tako da selektiras "negdje dolje ljevo") moral i sreca su totalni faktor magije u qrcu
sjecam se da si u 3 mogao izgubiti sve jedinice i dobiti bitku preko summoniranih elementala.. dobis exp artifekte i heroja jednostavno kupis u taverni... ovdje .. cim ti ubiju yadnju jedinicu sve ode u nepovrat...
daklem 3 rulz 5 nedovrseni dobar pokusaj
tip u 3 ukljucis show all statistic u borbi pod options i mozes procjeniti koliko ces ih pobiti jednim strajkom