[ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelje?

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Koji DE/TWM je vama najomiljeniji?

Anketa je završila: 01 tra 2014, 17:51.

KDE
14
18%
Gnome 2
5
6%
Gnome 3 (Gnome shell)
8
10%
Cinnamon
12
15%
Mate
9
11%
XFCE
12
15%
LXDE
1
1%
Unity
4
5%
Enlightenment
0
Nema glasova.
Ostalo (Pantheon, Tiling window manager, "Čista" konzola i dr.)
15
19%

Ukupno glasova: 80

Yorkin
Spol: M

Re: [ANKETA, ožujak 2014.] Koje vam je omiljeno radno sučelj

Post Postao/la Yorkin »

Definitvno XFCE na laptopu. Na desktop računalu bih možda koristio XFCE, ali MATE me sasvim dobro služi i neću ga mijenjati.
In their respective beginnings, Linux, Olympics and Esperanto had one thing in common - good will.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Vi XFCE-aši, na kojim to konfiguracijama vrtite? Mislim, je jedan od razloga odabira XFCE-a taj što imate loš/stari komp?
BTW, dobro da smo ovu anketu stavili.. ovi preliminarni rezultati su za mene više nego iznenađujući!
I pohvale na odličnom odazivu na "izbore"! Ponovno! :thmb-up
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
max360se

Post Postao/la max360se »

dwm je super za sve, KDE je odlican za desktop. XFCE me vraca 10+ godina unazad.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
shicy

Post Postao/la shicy »

XFCE vrtim na laptopu (loša grafička) i na desktopu u udruzi (star komp, ali dosta dobro radi). definitivno jedan dio glasa za XFCE ide zbog njegove upotrebljivosti i na slabijim računalima ;)
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Na laptopu i u udruzi koristim KDE, više kao show-off, nego iz potrebe/želje. KDE je pretežak za solidno jaka računala koja bez problema vrte MATE ili Xfce. Stoga, glas Matanu. ;)
Arch Linux Install Script (BIG update, BETA verzija)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

KDE u <3 4ever :D
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

xfce je nekada bio za slabe kompove. Sada je to kao gnome2 otprilike.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Cooleech je napisao/la:Na laptopu i u udruzi koristim KDE, više kao show-off, nego iz potrebe/želje. KDE je pretežak za solidno jaka računala koja bez problema vrte MATE ili Xfce. Stoga, glas Matanu. ;)
Definiraj "solidno jako računalo" :)

Jer moje solidno jako računalo se ne buni na težinu KDE-a :-D

Bar 4GB RAMA i quad na minimalno 2800MHz? To bi bilo slabo računalo. Bar u 2014 godini.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

gledajte, ako mi treba 4 GB rama i quad samo za DE, onda je to smeće od DE-a jer ispada da imam komp da bi koristio GUI. Kaj ostaje onda za ostale stvari?!?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
NoMaam

Post Postao/la NoMaam »

stefan je napisao/la:Vi XFCE-aši, na kojim to konfiguracijama vrtite? Mislim, je jedan od razloga odabira XFCE-a taj što imate loš/stari komp?
Isprobavao sam puno toga ali mi se Xfce pokazao kao najelegantniji. Prošle godine sam uzeo novi komp i mogu da vrtim na njemu bilo šta (unity, kde, mate, cinnamon ...) bez problema.
Ok i što sad?
Odgovori