Upoznavanje - Linux Femme

Ukratko se predstavite.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
suinimirus
Spol: M

Re: Upoznavanje

Post Postao/la suinimirus »

nakon završenog tvz-a imaš tutulu prvostupnik, a to ekvivalent višoj. makar koliko sam ja upoznat s situacijom na tvz-u oni su se koliko toliko prilagodili bolonji tak da sad imaš onaj sustav 3+2. tak da nakon početne 3 god kasnije možeš upisati dodatne dvije na specijalističkom studiju, a to bi ti kasnije trebalo osigurati kakav takav posao i primanja, još ako imaš nekoga tko bi te ugurao u neku držvanu firmu na održavanju....
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Da TVZ radi po bolonji. Bdući da TVZ i je jako blaga verzija FER-a, eto ti problema. Ko želi slabo obučenog radnika?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Zato to i pitam...

u mojoj struci (građevinskoj) imao si višu građevinsku (ing.građ.) i visoku građevinsku, tj. fakultet (dipl.ing.građ.). Ne moram vam spominjati kako polu inžinjera, kako mi to u struci zovemo - nitko ne treba. Eventualno na gradilšte u blato... Zato, radije zasuči rukave, knjigu u ruke i računalo i završi nešto pošteno, ili se nemoj niti prihvaćati poluproizvoda. Moj topli savijet.

Sve su to tehničke struke, pa ne vjerujem da ima puno razlike od ovog mog primjera...
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Tako je. Razmisli koiko češ vremen potrošiti na te 3-5 godian koje češ provesti na TVZ-u i koliko će te to novaca stajati? U svakom slučaju, slušaj Grofa i suči rukave.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Pozdrav svima!
Evo još jedne cure koja koristi linux :lol:
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

nicky je napisao/la:Pozdrav svima!
Evo još jedne cure koja koristi linux :lol:
Bok,
hmm drago mi je. cure sve vise dolaze, :D

grofe, hh ti mi nisi vjerovao pri pocetku ove teme da ce biti cura ovdje. hh :D :D :D
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

E, pa hvala dragome Bogu da sam bio u krivu!

Svima želim dobrodošlicu na naš forum...sa željama da se osjećate ovdje ugodno i korisno! :P
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

Moram priznati da sam iznenađena brzinom odgovora:))
Poz :lol:
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Eh, brzi smo kao Linux! :D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Čovječe, i još nismo morali stavljati slike golih tipova da privučemo cure. Sve mi se više čini da bi bilo u redu da se jednom svi i upoznamo :D
Odgovori