Dizajn za LZS majce

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

andrei
Spol: M
Kontakt:

Re: Dizajn za LZS majce

Post Postao/la andrei »

stvarno ima žicu Pingu ;) Meni se sviđa onaj drugi dizajn s GNU-om...
pingu

Post Postao/la pingu »

andrei je napisao/la:stvarno ima žicu Pingu ;) Meni se sviđa onaj drugi dizajn s GNU-om...
Mislio sam da bi bio red nekako ubaciti gnu-a, ipak je to GNU/Linux. :)

Fontovi bi trebali biti neki ljepši kako je predložio madone, ovo je više kao neka skica.
shicy

Post Postao/la shicy »

pingu-ova verzija je VRH...oduševljen sam
prva verzija je bila odlična, ali ova je VRH
pingu

Post Postao/la pingu »

Za nostalgičare.

Naprijed:
slika
Iza:
slika
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

meni se ova zadnja najvise svidja, pravi geek stih.. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Osobno nisam za Pingu-ovu verziju (sorry!)

Prednjica:

Već viđeno na prvoj seriji majica, pogledaj post. Dakle - pre slično, a i nerazumljiva poruka u balončiću svima koji se ne bave LZS-om, pa čak i Linuxašima.

Zadnjica:

slika s previše detalja, onaj tko gleda straga mora se dobro udubiti da shvati o čemu je riječ.

Ja sam i dalje za jednostavna, čitka i jasna rješenja kakvo smo imali u prvoj seriji.
Pokušajte razmišljati na taj način. uostalom i ove HULK-ove majice su rađene po istom principu: "Jednostavno i jasno". Sarkazam u poruci podržavam, ali da bude duhovit, a ne slučajno bezobrazan ili vulgaran... ;)
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

ja bih da bude ona slika ko i na prvoj seriji :D fakat mi je super :)

a za iza mogu linkovi LZSa i WIKIja...ovako kako je na logu...uz ovratnik ili uz donji rub...
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

meema je napisao/la:ja bih da bude ona slika ko i na prvoj seriji :D fakat mi je super :)

a za iza mogu linkovi LZSa i WIKIja...ovako kako je na logu...uz ovratnik ili uz donji rub...
Ja bih ipak mijenjao. Npr. ovaj puta crne majice sa bijelim logom i sa drugom "sublimarnom" porukom, kao one koje sam smišljao za prvu seriju u ovom postu
pingu

Post Postao/la pingu »

Grof je napisao/la:Osobno nisam za Pingu-ovu verziju (sorry!)

Prednjica:

Već viđeno na prvoj seriji majica, pogledaj post. Dakle - pre slično, a i nerazumljiva poruka u balončiću svima koji se ne bave LZS-om, pa čak i Linuxašima.

Zadnjica:

slika s previše detalja, onaj tko gleda straga mora se dobro udubiti da shvati o čemu je riječ.

Ja sam i dalje za jednostavna, čitka i jasna rješenja kakvo smo imali u prvoj seriji.
Pokušajte razmišljati na taj način. uostalom i ove HULK-ove majice su rađene po istom principu: "Jednostavno i jasno". Sarkazam u poruci podržavam, ali da bude duhovit, a ne slučajno bezobrazan ili vulgaran... ;)
Ovo sa pišanjem po Windows logu je zafrkancija, no dobro, vulgarno kao Borat. Tux zamijenio Calvina.
U vezi drugog prijedloga. Onaj tko gleda straga, vidi da piše linuxzasve.com i wiki.open.hr. Kada gleda naprijed, vidi LZS. Povezana priča. Zar bi trebalo biti sve ponuđeno na pladnju? Koga interesira, proučit će misao na majici. Misliš da ljudi znaju što znači "choice of GNU generation"? Asocijacija na PEPSI new generation. Što je to GNU? Netko nezna engleski. Zašto ne "izbor GNU generacije"?
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ja sam za sprijeda neku sliku sa simpaticnom porukom kao sto je grof linkao a od iza samo u visini lopatica "open.wiki.hr" i nista vise...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori