Linux Mint 8 Released
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux Mint 8 Released
ovaj Mint je dosadan...sve radi 
Da bas,mda meni to valja 
hahahaha sutra ću stavit OpenSUSE 11.2 pa ćemo vidit... 11.1 mi je izneredija grub pa je bio šou program to opet namistit xDNELE86 je napisao/la:Da bas,mda meni to valja
-
The Acacia Strain
- Spol: M
11.2 je nešto najbolje što sam (zasad) imao na kompu..Shicy je napisao/la:hahahaha sutra ću stavit OpenSUSE 11.2 pa ćemo vidit... 11.1 mi je izneredija grub pa je bio šou program to opet namistit xDNELE86 je napisao/la:Da bas,mda meni to valja
vidit ćemo može li protiv moje SiS-ice 
- kvaju
Kako vam flash radi kad ste npr. na youtube-u, i otvorite par "fleširanih" tabova?
Jel vam CPU skoči do 100%?
Meni na Ubuntu-u sad nema problema baš nikakvih što se toga tiče, a prije sam i sa Mint-om i Ubuntu-om imao tih problema, pa sad se mislim isplati li mi se prelazit na Mint ponovo, jer na live cd-u ipak skače CPU, pa mislim se dali bi skakao i kad bi ga instaliro..
Jel vam CPU skoči do 100%?
Meni na Ubuntu-u sad nema problema baš nikakvih što se toga tiče, a prije sam i sa Mint-om i Ubuntu-om imao tih problema, pa sad se mislim isplati li mi se prelazit na Mint ponovo, jer na live cd-u ipak skače CPU, pa mislim se dali bi skakao i kad bi ga instaliro..
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
uPS nije sve savrseno nikako nemogu otvorit sa totemom flv.mp4 i 3gp filmove u nekim formatima imam smo zvuk 
Takoder svi ostali playeri osim mplayera nemogu isto
Takoder svi ostali playeri osim mplayera nemogu isto
- ipernar
- Kontakt:
Ja sam si instalirao Mint i puno mi je bolji od ubuntua 
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Koji Mint? GNOME, KDE, Xfce?ipernar je napisao/la:Ja sam si instalirao Mint i puno mi je bolji od ubuntua
Možeš reći, što te se dojmilo kod Minta, da ti je bolji od Ubuntua?
Uvijek to pitanje " a sta ima mint da nema ubuntu?"pingu je napisao/la:Koji Mint? GNOME, KDE, Xfce?ipernar je napisao/la:Ja sam si instalirao Mint i puno mi je bolji od ubuntua
Možeš reći, što te se dojmilo kod Minta, da ti je bolji od Ubuntua?
A sta mozes ko pocetnik primjetiti, brza instalacija jer netrebas dodavati restricted extras, sva multimedija radi out of box, dodan medibuntu repozitorij, odlican mint menu, dodatne mint aplikacije, vec instaliran ndiswrapper za wireless, lijepi onaj frontend za instalaciju programa u kojem imas i kratke osvrte i ocjene programa, pa u njemu kratka lista nejcesce koristenih programa spreminih za instalirati a ima i nesto ispod haube razlike ali koje neznam jer nisam toliko duboko usao u linux jos...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.