Fejsbukmanija?!

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Re: linuxzasve na face?

Post Postao/la Markec »

Pomoč, obicno je sa strane neki button za učlanjenje a sada to ne pronalazim. Gdje je taj button za učlanjenje.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Vi na fejsu :)

Post Postao/la shrike »

Ovaj forum polagano al isigurno ulazi u analale interneta. Mislim da ovakva prisnost ne postoji još nigdje. Kad se upoznamo u živo, neće nam biti kraja.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ma meni je taj facebook doso ko nuzno zlo jer sam iso u srednju skolu u kojoj nas je bilo skoro pa iz cijele hrvatske i poslije faxa smo se jos malo vise rastrkali ali iskreno vec mi idu na zivce mnogi "prijatelji" na facebooku... neznam ni zasto sam prihvatio prijateljstvo kada jedva i da mogu upasti u kategoriju "poznanici". (trebo bi napraviti jednu dobru cistku medju "prijateljima" rofl )
Ko sto neki skupljaju postanske marke, salvete... neki skupljaju prijatelje na facebooku :mrgreen: Sto ih vise imas to si bolji :mrgreen:
Meema nije to upuceno tebi, nemoj me lose shvatiti ali ono... ipak je to moje misljenje :?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Kljucna recenica
This is an open group on the Croatia network. Anyone from Croatia can join and invite others from Croatia to join.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja nemogu pristupiti. Group memebership restricted. Hebate, mrze me jer sam crn.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
tuxi

Post Postao/la tuxi »

zzankola je napisao/la:Ko sto neki skupljaju postanske marke, salvete... neki skupljaju prijatelje na facebooku :mrgreen: Sto ih vise imas to si bolji :mrgreen:
Meema nije to upuceno tebi, nemoj me lose shvatiti ali ono... ipak je to moje misljenje :?
Potpuno se slazem :thumbs :zlo
tuxi

Post Postao/la tuxi »

shrike je napisao/la:Ja nemogu pristupiti. Group memebership restricted. Hebate, mrze me jer sam crn.
szbunjen sta si? :mrgreen:
Markec

Post Postao/la Markec »

tuxi je napisao/la:Kljucna recenica
This is an open group on the Croatia network. Anyone from Croatia can join and invite others from Croatia to join.
Ja i jesam iz Hrvatske,
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

ja sam nedavno napravila cistu medu "frendovima" i pobrisala oko 100tinjak ljudi...a jos ih imam oko 170...i na kraju krajeva, nemam koga brisati jer sam s vecinom ok, a s ovima s kojima sam manje ok je ekipa s faksa koja mi uvijek moze zatrebati... :)

inace, ne skupljam frendove :) vecinu znam u pravom zivotu (dobro, osim sase matica rofl )...

i meni je glupo kada netko upise u trazilicu "ivana" i onda dodaje redom sve ivane kao frendice...hmm :D
Zadnja izmjena: meema, dana/u 12 vel 2009, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ja samo prihvaćam ljudove koje znam. Sve ostalo ide u zaborav. Problem je u tome što ja rijetko idem na fejs.
Odgovori