Mobilna verzija portala

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Mobilna verzija portala

Post Postao/la Suko »

Ma, svejedno. I da radi, opet mi ne paše.
Opera Mini to sve stavi da izgleda kao normalna stranica.
I uz zum koji je odlično riješen, surfanje je odlično.
Oni su to riješili da se stranica prilagođava na njihovom serveru, a meni oni sa svog servera šalju takvu stranicu.
Nešto olakšanu za par grafičkih elemenata i flash stvari, ali i dalje jako upotrebljivu.
Ova mobilna verzija mi je jaki downfall.
Zato bi molio da nam ostavite mogućnost biranja.
A i ljudi koji imaju ajfon ne trebaju mobilnu verziju.
Pa i zbog toga....
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Sony ericsson K770i

- Ugrađeni browser uopće ne prepoznaje /mobile stranicu, jedino ako je ručno unesem
- Opera mini 4.2 i Operma mini 5 beta - Radi odlično, posebno se dobro vidi forum, ali! Kod pregleda foruma uopće nema oznake novih postova (ili ja to ne vidim...)
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

mene na iphonu automatski prebaci na mobilnu verziju i ne mogu se vratiti na obicnu...
na toj mobilnoj verziji nemam "novi postovi" i trazilicu...takoder nemam uvid u privatne poruke...sve mi je zbunjujuce i nepregledno...ujutro sam 10ak minuta trazila ovu temu na mobu, i kada sam htjela odgovoriti nisam mogla...javio je nekakvu gresku za slike, netko je to vec spomenuo...
meni je ovo osobno totalni promasaj, treba biti izbor ocu li ovakvu ili onakvu stranicu,a ne da me se "prisiljava" da koristim tu...
jako cesto se spajam sa mobitela na site, i voljela bih da je onakav kakav mi je i na kompu :)

u redu je da ostane i mobilna verzija, jer nemaju svi podatkovne pakete, ali ostavite mogucnost izbora :)
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

meema je napisao/la:mene na iphonu automatski prebaci na mobilnu verziju i ne mogu se vratiti na obicnu...
na toj mobilnoj verziji nemam "novi postovi" i trazilicu...takoder nemam uvid u privatne poruke...sve mi je zbunjujuce i nepregledno...ujutro sam 10ak minuta trazila ovu temu na mobu, i kada sam htjela odgovoriti nisam mogla...javio je nekakvu gresku za slike, netko je to vec spomenuo...
meni je ovo osobno totalni promasaj, treba biti izbor ocu li ovakvu ili onakvu stranicu,a ne da me se "prisiljava" da koristim tu...
jako cesto se spajam sa mobitela na site, i voljela bih da je onakav kakav mi je i na kompu :)

u redu je da ostane i mobilna verzija, jer nemaju svi podatkovne pakete, ali ostavite mogucnost izbora :)
Pridružujem se peticiji.
Dajte nam izbor! ;)
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Nema potrebe za peticijama, vi samo prijavljujte vlastita iskustva, a mi ćemo prilagoditi, bez brige ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

iv@n je napisao/la:Nema potrebe za peticijama, vi samo prijavljujte vlastita iskustva, a mi ćemo prilagoditi, bez brige ;)
Ono je šala bila.
Ma znamo mi da ćete sve riješiti da bude kako treba. ;)
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

I mislio sam da će tako biti, naime na forumu sam našao jedan "prilagođen" skin za mobitele... Danas ću onda maknuti skin, napraviti kopiju ovog te ga malo optimizirati za mobitele. Također, korisnici će moći birati koji bi htjeli skin, na to sam totalno zaboravio :oops:
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

zasto mi ne prebacuje na mobilnu verziju kada idem preko palm pre-a Ko je rekao da palm nista ne valja zakon je cooool
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Ajmo novi komentari, nabačen ne novi skin... Ako ne redirecta sam, možete pristupit ovako:
http://www.linuxzasve.com/forum/index.php?style=12
Također, treba još dodati mogućnsot promjene na klasično... Još mi samo recite jel treba font možda smanjit jer je (po meni) malo prevelik...

Također, zahvale idu projektu phpbbb-iphone-style:
http://code.google.com/p/phpbb-iphone-style/

[EDIT] Također je ispravljena greška koja se pojavljivala, sad neće biti problema...
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

khm ne volim jer je ihone look ali ajde, prilagodi samo malo slova na početku jer su nabaana i ubaci dugme "odgovori i na dno stranice

[ Post preko mobitela ]
Odgovori