Zato da ne. Pa uvijek ti mogu zatrebati neke stvari iz Win-a(uopceno mislim). Koristenje dva OS-a(dualboot) je veca prednost nego imati jedan OS(i radi sebe i radi drugih).Antipa je napisao/la:nisam pristalica toga. Jedno treba biti jasno: ako Linux ne može mijenjati widoze u potpunosti onda netreba niti postojati. Čemu sve to? Promjena radi promjene nije ono što će ljude privući linuxu. Linux će imati budućnost samo ako se bude moglo ljudima slobodno reći:"danas brišite windowse". Čovjek se treba jednom odlučiti. Ili -ili."iweb" Onda ti preporučam da napraviš dual-boot i ostaviš Windowse. Kad pališ računalo, pita te što želiš pokrenuti.
ALi ako nemožemo biti 100% sigurni da linux mijenja windows onda radije platiti taj iznos i ostati na widowsu i ne lomit glavu. Ne mislim da je to potebno jer sam se uvjerio za sada da ga mijenja 95%. Onih 5% je moje nepoznavanje a ne nemogućnost linuxa.
Što se mene tiče, svoj legalni XP sam brisao. Hrabar potez? Nadam se uskoro više ne! ...I za širu publiku.
Linux Mint 11 - Katya
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Daniel4m
- Spol: M
Re: Linux Mint 11
-
Lutherus
Re: Linux Mint 11 - Katya
Windows nemam niti ga želim a niti imam potrebu za njime.Također nijedan svoj komp ne djelim iz higijenskih razloga i također iz higijenskih razloga odbijam raditi na drugim kompovima osim ako nisam prisljen al onda očistim tastaturu i miša.
Re: Linux Mint 11
Manji broj ljudi će uvijek imati 2 ili više OS-a na svom komp ali to je samo manji broj ljudi. Što je s golemom većinom koja je na windowsu? Uostalom pitam se koliko broj od linuxaša je isključivo na linuxu, a da nema windoze instalirane paralelno, kao nek se nađe, zatrebat će. Dok god je to tako neće biti masovnijeg prelaska na linux.Daniel4m je napisao/la: Zato da ne. Pa uvijek ti mogu zatrebati neke stvari iz Win-a(uopceno mislim). Koristenje dva OS-a(dualboot) je veca prednost nego imati jedan OS(i radi sebe i radi drugih).
A kakav je to operativni sustav ako se kaže : prijeđite na linux - linux vam je super ali... samo, znate ...ipak..imajte uvijek pri ruci i windows, jer nikad se nezna."
Kakav je to operativni sustav? To je OS-prirepak, ili OS-privjesak, ili Windows-podsustav. Zar je Linux windowsow podsustav? Sustav - pomoćnik?
Od jednog OS se očekuje da bude potpuno samostalan i funkcinalan a ne da se naslanja na drugi.
- Suko
- Site Admin
Pa ako imaš softver u svojoj firmi koji radi samo na vindozama onda moraš imati vindoze.
Htio ti to ili ne htio.
Možeš sto puta obožavati Linux i mrziti M$, ali vindozi ti ne ginu.
Onda su vindoze prirepak, a Linux je glavni OS.
Ili ako ti naša draga državna administracija na svojim Web stranicama da obrazac koji se može popuniti isključivo!!! putem M$ alata, opet se možeš slikati.
I nije Linux kriv za to.
Htio ti to ili ne htio.
Možeš sto puta obožavati Linux i mrziti M$, ali vindozi ti ne ginu.
Onda su vindoze prirepak, a Linux je glavni OS.
Ili ako ti naša draga državna administracija na svojim Web stranicama da obrazac koji se može popuniti isključivo!!! putem M$ alata, opet se možeš slikati.
I nije Linux kriv za to.
- Abzeenth
- Site Admin
Poštovani korisnici, molim da Linux vs. Windows diskusiju prebacite na ovaj topic, koji je trenutno aktualan i na kojem se raspravlja o vrlo sličnoj temi. Naslov ove teme je ipak Linux Mint 11 - Katya, pa bi bilo lijepo da se toga pridržavamo. Hvala
kava
a kako se to postiže?Abzeenth je napisao/la:molim da Linux vs. Windows diskusiju prebacite na ovaj topic, koji je trenutno aktualan i na kojem se raspravlja o vrlo sličnoj temi. kava
- Suko
- Site Admin
Drzi se teme u raspravi. (Linux Mint Katya)
A raspravu o Windowsima koja je pokrenuta ovdje nastavi u predlozenoj temi.
Rasprava je gotovo identicna.
A raspravu o Windowsima koja je pokrenuta ovdje nastavi u predlozenoj temi.
Rasprava je gotovo identicna.
Linux Mint 11 najgori mint do sada , od 8 do sada 
puno sporije bootanje , ccsm ne radi uopce kako je radio ranijih verzija i ucestalo smrzavanje nakon kojega je potreban rucni restart.
za sada meni se ne svidja.
puno sporije bootanje , ccsm ne radi uopce kako je radio ranijih verzija i ucestalo smrzavanje nakon kojega je potreban rucni restart.
za sada meni se ne svidja.
Meni radi savrseno a sad sam momentalno na Crunchbang koji radi fenomenalno/.... 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware