Traže se autori tekstova! Kako postati dio LZS tima
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Traže se autori tekstova!
ISO slika, ali ima još mogućnosti. Zašto ne koristiš http://wiki.open.hr/l10n/rjecnik.html ?
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
-
filipvk1000
iv@n,poslo sam ti na PM tekst 
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ekipa svaka vam čast, jako smo zadovoljni - sve je postalo zabavnije sad kad ste se uključili. Želim vam još mnogo postova, budite vrijedni i dalje!
Želio sam samo jednu stvar naglasiti, sve uočene greške u objavljenim tekstovima javiti u ovaj podforum (u DRAFT temu ako ima ili autoru), pa ćemo ispraviti naknadno. Nemojte ispravke ostavljati u komentarima na naslovnici, sada smo suradnici - znači surađujemo. Radno mjesto je Linux za Sve - dodavanje sadržaja, tu sve dogovaramo, to nam je virtualni ofis

Želio sam samo jednu stvar naglasiti, sve uočene greške u objavljenim tekstovima javiti u ovaj podforum (u DRAFT temu ako ima ili autoru), pa ćemo ispraviti naknadno. Nemojte ispravke ostavljati u komentarima na naslovnici, sada smo suradnici - znači surađujemo. Radno mjesto je Linux za Sve - dodavanje sadržaja, tu sve dogovaramo, to nam je virtualni ofis
Što mislite o recenzijama android aplikacija?
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Mene bi zanimale. Samo naprijediForce je napisao/la:Što mislite o recenzijama android aplikacija?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Suko
- Site Admin
Da! Recenzije Android aplikacija su savrsena tema za pisanje.iForce je napisao/la:Što mislite o recenzijama android aplikacija?
Go for it!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Sve su to mini-apps, možda je bolje recenzirati ih u hrpi, tipa kalendari, notezi itd., nešto kao što sam ja s onim igrama.
Pa može npr... TOP 5 Launchera... SMS aplikacija....App za video pozive ili poruke...itd..
Kao posebnu vijest bi stavio ako se radi o nečem značajnom.. kao što je bio Google Chrome..
Kao posebnu vijest bi stavio ako se radi o nečem značajnom.. kao što je bio Google Chrome..
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Suko
- Site Admin
Super!
Samo navali!
Samo navali!